Sarah Davidsen Jensen

  • Sarah Davidsen Jensen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: sardj@vejle.dk
    Telefon: 30543129
    Adresse: Åsbjerg 24, 7323 Give

Velkommen i min dagpleje :)

Jeg er født i 1977 og er gift med Lars. Sammen har vi 2 børn Claes fra `08 og Linn fra`16. I hjemmet bor også vores hund Luna (som vil være adskilt fra børnene) og vores kat Kattemand. I forbindelse med legeværelset har jeg et stort køkken/alrum, så der er masser af plads at boltre sig på. Vi har også en dejlig lukket have og som nabo har vi en dejlig legeplads.

I min dagligdag lægger jeg stor vægt på at børnene får masser af tryghed, nærvær og omsorg. En hverdag uden stress og jag. Når vi har sagt farvel til mor eller far starter vi dagen lige så stille og roligt, og så ser vi hvad den bringer.

Vi har tiden til at lege, udforske, at prøve nyt og øve os i at blive den bedste udgave af os selv. Jeg vil støtte og guide dem i deres personlige udvikling, også når noget er svært. Vi skal øve os i at blive selvhjulpne, lære at hjælpe og læse andres signaler, så den dag at børnene skal starte i børnehave, er de godt rustet til det.

Hos mig vil børnene få en genkendelig hverdag, med små aktiviteter som kunne være at synge, være kreativ, læse eller dyrke yoga. Vi vil så vidt mulig komme ud hver dag og også tage på små ture i de omkringliggende områder.

En dag om ugen vil vi være i heldagslegestue. Her vil vi mødes med andre dagplejere og deres børn. Her vil børnene lære at være en del af et større fællesskab og jeg vil have mulighed for at sparre med mine kollegaer.

Jeg vil løbende deltage i de kurser Kommunen tilbyder, så jeg er opdateret i den nyeste viden.

Til sidst går jeg meget op i at der skal være et godt samarbejde/ ærlig-og åbenhed mellem jer forældre og jeg

Vil I høre mere om min dagpleje, så giv mig endeligt et kald

Tilknytning

Skriv dit barn op til dagpleje