Ruth Kristensen

  • Ruth Kristensen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: rutkr@vejle.dk
    Telefon: 45
    Adresse: Ammitsbølvej 80, 7100 Ødsted

Jeg elsker at være dagplejer, da jeg synes små børn er skønne.

Det er et dejligt job, at være med til at udvikle børnenes personlighed og give dem masser af omsorg og kærlighed.

Vi leger, læser, synger, bager, maler, tegner, spiller spil, spiser sammen og elsker at være ude i min store have, alt sammen for at øve færdigheder som motorik, socialt samvær, sprog og personlig udvikling.

Jeg vil gerne dele min glæde for naturen med børnene. Vi sår, høster, følger vejret og årstiderne. Finder krible krable dyr, rydder op i vejgrøften, mødes med andre naturelskere, passer vore høns og kyllinger, kæler med kaninen og marsvinene.

En gang om ugen er jeg i heldagslegestue i "Boblen" i Ødsted sammen med Mette og Charlotte. Her øver børnene sig i at være i en større gruppe og vi voksne kan sparre med hinanden. Boblen ligger lige over for børnehaven, som vi besøger, især når et barn snart skal starte der.

Jeg er gift med Poul Erik, sammen har vi to dejlige børn, der for længst er flyttet hjemmefra. (født i 1983 og 1988) vi har også fire skønne børnebørn (født 2003, 2007, 2009 og 2016). + en på vej her i 2017. Jeg er selv født i 1956. Jeg har været dagplejer siden 1985. Vi bor på en nedlagt landejendom, 2 km uden for Ødsted, med god plads både inde og ude, også til vore 2 katte.

Min dagplejepædagog, som støtter og følger mit arbejde hedder Annette Andersen  

Tilknytning

Dagplejepædagog: Annette Andersen
Skriv dit barn op til dagpleje