Rikke Malene Ingemann

  • Rikke Malene Ingemann

    Kontaktoplysninger

    E-mail: rimin@vejle.dk
    Adresse: Hyldevang 307, 7323 Give

I min hverdag med børnene ligger jeg stor vægt på nærvær, ro og tryghed. Jeg møder børnene i øjenhøjde og tilrettelægger min dag ud fra deres behov og alder. Der skal være plads til forskellighed hos mig.

Vi synger, danser, leger, læser og snakker. Hos mig er det vigtigt at alle børn er en del af fællesskabet. Jeg giver børnene mulighed for motorisk udfoldelse. Der er plads til at fjolle og lave fis men samtidig skaber jeg en god struktur omkring spise og sovetider, så der er en fast rytme. Vi elsker at være ude og lege i haven eller gå en tur, hvor vi snakker om de ting vi ser på vores vej.

For mig er det vigtigt med et godt forældresamarbejde. Der er altid tid til en lille snak. Jeg lægger stor vægt på åbenhed og ærlighed. Det er vigtigt vi kan sige tingene som de er.

Vi er i heldagslegestue en dag om ugen. Denne dag afleveres og hentes børnene i legestuen, som er en tidligere børnehave. Vi er 5 dagplejere i en gruppe. I legestuen oplever børnene hvordan det er at være flere børn og voksne sammen, hvilket er en rigtig god øvelse. Vi synger, leger og laver forskellige aktiviteter.

Middagspausen bliver brugt sammen med de andre dagplejere og pædagoger. Vi har en rigtig god sparring med hinanden og planlægger de kommende ugers aktiviteter.

Jeg er glad og positiv. Børnene bliver altid mødt med et smil. Jeg er gift med Søren. Vi har to piger fra 2005. Jeg er uddannet salgsassistent men startede som dagplejer i 2015.

Mit hjem er røgfrit og vi har ingen husdyr inden døre.

Min dagplejepædagog hedder Lene Nielsen. Hende vil I hilse på til kontaktmødet. Hun kigger jævnligt forbi og kommer med gode råd og idéer.

Tilknytning

Skriv dit barn op til dagpleje