Pia Laurberg Thomasen

  • Pia Laurberg Thomasen

    Kontaktoplysninger

    Telefon: 30543261
    Adresse: Sønderskovvej 5, Gravens, 6040 Egtved

Som dagplejer gør jeg meget ud af at børnene trives og har det godt hos os. Jeg nyder at se børnenes udvikling, og hjælpe dem til at blive selvhjulpne, så de er klar til hverdagen i børnehaven. 

Noget af det jeg vægter højt er børnenes dannelse, at de lærer at lege sammen og føler samhørighed i gruppen. At vi sidder pænt ved bordet, hjælper med at dække op. Naturen er også en stor del af vores dag, vi er ude så meget vi kan, vi har en stor indhegnet have hvor der er god plads til leg og børnene får lov til at være med i de gøremål der er på den givne årstid. Plante blomster, bær, krydderurter, rive blade sammen, der kan rulles i eller laves om til “bladregn”, rydde sne, der hurtigt kan blive til en snemand eller et lille bjerg af sne. Kun fantasien sætter grænserne og der er børn bare helt fantastiske til at se mulighederne.

Ud over det går vi ture f.eks i skoven, ned til åen, på legepladsen eller op og fodrer høns. 

En dag i ugen er jeg i heldags legestue sammen med 2 andre dagplejere.  

Når vi har store børn, der skal videre i børnehaven, sørger vi for at komme på besøg dernede jævnligt, så det bliver en så naturlig overgang som muligt. 

Traditionerne følges året rundt og vi fejrer fastelavn, påske og jul og selvfølgelig børnenes fødselsdage. 

Vi er en stordagpleje, som jo betyder vi kan have op til 8 børn + 2 gæstebørn i alt. For at undgå for meget uro, når vi er så mange, deler vi gruppen op så det ikke alle der får tøj på samtidig når vi skal ud. Det kan også være der er børn der trænger til ro inde, så kan vi også dele os op. 

Privat er vi en familie på 5, har 3 børn, Karoline, Kristian og Sarah. Derudover har vi en kat, som er hjemme om morgenen for at spise og så kommer han igen til aften når der er ro igen, også fra egne børn :)

Vi er nye dagplejere i Ågård, jeg startede i oktober 2018 og Markus i januar 2019. Vi kommer begge fra arbejde i transportbranchen, men trængte til at der skete noget nyt og mere givende. Og det har vi fundet her sammen. 

Vi glæder os til at byde jer og jeres barn velkommen. 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Annette Andersen
Skriv dit barn op til dagpleje