Pernille Lund-Brøchner

  • Pernille Lund-Brøchner

    Kontaktoplysninger

    E-mail: perlu@vejle.dk
    Telefon: 30543220
    Adresse: Agerbølvej 17, 7323 Give

Nogle af mine nøgleord er: Nærvær, omsorg, tryghed, glæde, leg og læring.

Jeg vægter meget højt at der er tid, ro og plads til det enkelte barn, der er ingen stress og jag og det er vigtigt for mig, at alle børn føler sig som en del af fællesskabet i vores lille gruppe. Min fornemmeste opgave er at sørge for at børnene får en god og rar dag her hos mig og jeg vil understøtte og udvikle børnenes i deres forskellige kompetencer. Vi arbejder konkret med både årsplan, lærerplaner og ICDP både hjemme og i legestuen. Jeg har i august 2015 afsluttet min uddannelse Inkluison, som vil blive en fast del af hverdagen både hjemme og i legestuen.

Jeg lægger vægt på et godt forældresamarbejde med dialog og åbenhed begge veje. Det er utrolig vigtigt at vi sammen kan dele stjernestunder, barnets trivsel og udvikling og hvad der ellers har relevans for at give barnet en god hverdag, både her og hjemme.

Jeg tilbyder et dejligt og trygt dagplejehjem med rigtig gode omgivelser. Stort legeværelse og et stort køkken/alrum hvor vi kan boltre os. Vi laver motorik, synger og danser, er kreative, vi maler, tegner, bager og børnene bliver inddraget i de daglige gøremål. - Børnene de lærer at blive selvstændige og dygtige til at tage tøj af og på selv.

Udenfor har vi en dejlig stor og åben have med masser af plads, gynger, sandkasse, rutsjebane, legehus osv. Vores mål er at være ude hver formiddag og om sommeren hele dagen, helt afhængig af børnegruppen. Der er forskel på om det er vinter eller sommermånederne. Vi benytter os også af tilbuddene i vores nærmiljø. Vi har det dejlige anlæg hvor vi leger og udfordrer os motorisk, går i skoven, roder i skovbund, undersøger dyrene, ”smager” på naturen, kælker og leger på legepladsen. Vi besøger museumsskoven og dens naturlegeplads med madpakker og et besøg hos en kollega kan også forekomme:-).

En dag om ugen har vi heldagslegestue, børnene møder ind og hentes i legestuen på Birkevej 5. Vi glæder os til denne dag som er fyldt med venner, sjov, leg, udeliv, aktiviteter og hygge på kryds og tværs af dagplejere og børn. Vi lærer de andre børn og voksne at kende og vi lærer at fungere i større "flokke" og gør os bl.a.klar til børnehaven. Vi voksne sparrer med hinanden, udveksler ideer og erfaringer og udvikler den faglighed vi bruger i vores arbejde.

Jeg er født i 1976 og bor sammen med min mand  Kasper Lund-Brøchner. Vi har 2 drenge, Alexander fra ´03 og Valdemar fra ´06. Vi har 1 kat Totte som i helt sikkert vil møde i hverdagen. Vi bor i et røgfrit hjem. Jeg er uddannet pædagog i 2002 og har arbejdet i daginstitution med børn fra 0-6 år. I juli 2007 flyttede vi til Give fra Sjælland, hvor jeg startede som dagplejer for de kære små i Vejle kommune. Et meget meningsfyldt og vigtigt arbejde for mig.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til mig i min åbningstid for evt. besøg eller flere spørgsmål.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lotte Johansen
Skriv dit barn op til dagpleje