Ninna Poulsen

  • Ninna Poulsen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: ninnp@vejle.dk
    Telefon: 51438179
    Adresse: Hastrupvej 21, 7323 Give

Som dagplejer er man en af de vigtigste personer i et lille barns hverdag. Man er sammen med barnet i mange af dets vågne timer og har dermed stor indflydelse på den udvikling, der sker i løbet af de 2 år, barnet er hos dagplejeren.

Det, jeg lægger vægt på som dagplejer, er:
-  at være i “børnehøjde”, både fysisk og mentalt. Derfor foregår meget af dagen i gulvniveau, hvor vi leger, synger, læser/kigger i bøger. Vi øver mange lyde og “snakker sproget frem”.

-  et kærligt og tæt samvær med hinanden for at føle sig værdsat og set, så man kan skabe gode relationer til hinanden. Her hos mig uddeles der mange gode knus og kram, også blandt børnene.

-  en rolig og stabil hverdag med en vis rutine, som man kan finde tryghed i.

-  tid og nærvær.

-  at tage udgangspunkt i, hvad der interesserer og optager børnene.

-  at servere en almindelig varieret, sund kost. Der er altid frugt og noget “grønt”. Søde produkter kommer sjældent på bordet.

-  at vi kommer udenfor hver dag for at lege og bruge vores krop og sanser. Måske kører vi en tur med barnevognen ud og kigger på naturen, eller ud til den nærliggende skovlegeplads. Jeg bor på en gård med masser af plads omkring, så mulighederne for at være aktiv ude er mange.

-  at sætte alderssvarende aktiviteter igang, som udvikler børnenes færdigheder og kreativitet.

-  at børnene bliver selvhjulpne, men også i stand til at hjælpe hinanden.

-  at børnene deltager i praktiske hverdagsting som at dække bord, tømme opvaskemaskine, feje blade, slæbe grene væk osv.

-  at børnene bliver en del af et større fællesskab og kan begå sig i en større gruppe, så derfor går vi i heldagslegestue en gang om ugen. Her leger og lærer børnene af hinanden, og de voksne kan inspirere og sparre med hinanden.

-  et åbent og tillidsfuldt forældresamarbejde.

 

Min dagplejepædagog hedder Stina, og hun kommer jævnligt på besøg, hvor vi snakker om børnenes trivsel og udvikling.

Jeg er gift med Kaj, og sammen har vi 4 voksne børn, hvoraf de 3 er flyttet hjemmefra.

Jeg startede som dagplejer i 2017. Forinden arbejdede jeg som skolepædagog i 18 år. I min fritid går jeg til gymnastik og træner også et voksenhold i gymnastik.

Vi har 2 kælne katte, som opholder sig udendørs.

 

Jeg glæder mig til at se jer og byde jer velkommen i min dagpleje.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Stina Marloth
Skriv dit barn op til dagpleje