Nina Lisbeth Madsen

  • Nina Lisbeth Madsen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: nilma@vejle.dk
    Telefon: 30542855
    Adresse: Gammelgårdsvej 26, 7321 Gadbjerg

Jeg er glad for børn og vi elsker at lege! Vi synger meget og laver rim & remser. Vi er ude og lege så godt som hver dag. Vi kommer i Hallen hver anden torsdag sammen med de andre dagplejere og deres børn, hvor vi laver forskellige aktiviteter. Det synes både børn og voksne er super!

Jeg synes det er vigtigt at tage udgangspunkt i, hvad barnet har brug for af hjælp, støtte, at de bliver udfordret – så vi finder på sjove og forskellige lege. Vi sår blomster ude i haven om foråret, og nyder dem hele sommeren. Vi har et drivhus, så vi er selvforsynende med vindruer, tomater, agurker, peber og meloner. Det smager bare så godt.

Vi tager tit på udflugt til Skovlegepladsen, som børnene har stor glæde af hele året. Vi elsker at bage brød og boller.

Fredag foregår i Sognehuset sammen med 2 gode kolleger og deres dagplejebørn.      Som hovedregel er vi der hele dagen og børnene bliver afleveret og hentet der. I heldagslegestuen synger vi, laver måske en planlagt aktivitet og de voksne skiftes til at have mad med til os alle sammen.

Jeg er gift med Kim, der er gartner. Vi har 2 børn, Rikke født 2000 & Jonas fra 1996. Derudover har vi en hund, som dog i det daglige ikke er sammen med børnene.

Vores hjem er røgfrit.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Heidi Vilsbøll
Skriv dit barn op til dagpleje