Merete Nilsson

  • Merete Nilsson

    Kontaktoplysninger

    E-mail: menil@vejle.dk
    Telefon: 30544198
    Adresse: Soltoften 26, 7000 Fredericia

Jeg vægter tryghed og tillid højt i mit arbejde, og det tror jeg bedst man opnår, gennem et åbent og ærligt samarbejde. Jeg tror et barn er bedst modtagelig for ny læring, når det er trygt og føler sig set og værdsat. For mig er det vigtigt at se det enkelte barn, og forstå og tilgodese det enkeltes behov.

I hverdagen arbejder jeg med læreplaner, og bruger gerne naturen og udelivet, som et redskab.

Jeg holder meget af naturen, og deler gerne denne glæde med børnene gennem forskellige aktiviteter.

Jeg syntes, det er vigtigt, at børn bliver præsenteret for meget forskelligt mad, og jeg laver derfor også mad sammen med børnene – alle deltager på det niveau de magter, og der bliver smagt på nyt og forskelligt mad.

En dag om ugen er vi i heldagslegestue i missionshusets lokaler. Vi oplever det som et meget positivt tiltag, og det er en god træning for børnene at prøve at være i en lidt større gruppe, inden de skal i børnehave. 

Efter min uddannelse som butiksassistent, et år som husassistent i Norge, og et år som familie hjælper hos en krisefamilie, fandt jeg ud af, at jeg gerne ville arbejde med mennesker, og jeg søgte derfor ind på pædagogseminariet. Her afsluttede jeg min uddannelse i 2002, og jeg har både arbejdet i vuggestue og naturbørnehave, inden jeg i 2005 startede som dagplejer.

Jeg har været gift med Jens siden 1999, og sammen har vi tre børn: Marcus fra 2002, Filip fra 2004 og Anna fra 2007. Jens arbejder i den integrerede institution Valhalla i Vejle, hvor han har været siden 2000.

Vi er en røgfri familie, og vi har en rolig labrador, som er vant til børn. Hunden er som udgangspunkt ikke sammen med børnene i det daglige.

 

 

 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Berit Kollerup Andersen
Skriv dit barn op til dagpleje