Markus Morthen Sørensen

  • Markus Morthen Sørensen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: mmoso@vejle.dk
    Telefon: 53557076
    Adresse: Sønderskovvej 5, Gravens, 6040 Egtved

Jeg startede som dagplejer i januar 19' så det er dejligt nyt og vildt spændende. Jeg er uddannet speditør men har altid interesseret mig for børn og har selv 3 af slagsen. Jeg er gift med Pia og har boet i Gravens siden 2014. Jeg ser frem til at få fyldt på med viden på mine kommende kurser.

Det bringer mig så meget glæde at se når børnene trives, og at de udvikler sig, i deres tid hos os. Det kan jeg allerede se i den korte tid jeg har været dagplejer. Jeg glæder mig som er lille barn til at få fyldt vores gruppe op, og få formet nogle små poder.

Jeg går op i at børnene bliver selvhjulpne, i alt hvad de nu kan, så de er klar til at møde den store verden, samt at der er plads til at vi tumler rundt, også når det er regnvejr. Der skal være plads til kram og kærtegn, det er en del af hverdagen hos os.

Vi bruger meget af vores tid udenfor og så vidt muligt, går vi på ture i lokalområdet og får én på opleveren. Vi har flere "seværdigheder" i området, såsom Øffe og Møffe, grisene nede ved plejehjemmet. Kalvene ude på Ødegård og hønsene nede på Ådalsvej. Ellers har vi jo adgang til en masse dejlig natur herude og det gør vi helt sikkert brug af.

Vi har fået et nyt medie værktøj der hedder Børnetube, hvor vi kan dele billeder og video med jer, om vores hverdag, og det udnytter jeg ihvertfald! Det er vigtigt for mig at forældrene får et indblik i hvad vi går og laver.

Jeg og min bedre halvdel, Pia er begge dagplejere, og det vil jeg gerne slå et slag for! Der er så mange fordele ved at vi er to sammen, både for os, men så sandelig også for børnene. Vi agerer som en dobbelt dagpleje, men vi deler os også ofte op, og kan gøre dette på tværs af grupperne. Vi kan f.eks  tage en ældre børnegruppe og være kreative i køkkenet, mens de små kan tumle i stuen. Man kan hurtigt mærke om nogen bare har brug for struktureret leg indenfor, eller om en gruppe bare skal ud og brænde noget krudt af! Jeg og Pia har hver især vores egen legestue dag hvor vi er én dag om ugen, der er vi sammen med 2 andre dagplejere og deres børn. Vi oplever at vores børn ser helt vildt frem til denne dag.

Børn er vildt fascinerende og de tilpasser sig hurtigt deres omgivelser, i vores dobbelt dagpleje vender børnene sig hurtigt til at vores gruppe er lidt større og det er et stort plus når de skal videre i den store verden.

Men alt det der skal ligge til grund for det, er samarbejdet med forældrene! Det er så vigtigt at forholdet mellem mig som dagplejer og jer som forældre er godt, det er grobunden for at børnene trives og kommer godt videre!

Jeg ser frem til at passe jeres små guldklumper:)

Tilknytning

Dagplejepædagog: Annette Andersen
Skriv dit barn op til dagpleje