Marianne Kjær Hansen

  • Marianne Kjær Hansen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: mkjha@vejle.dk
    Telefon: 30543022
    Adresse: Mølkærparken 107, 7100 Ødsted

I min dagpleje lægger jeg stor vægt på at give børnene tryghed og nærvær i rolige omgivelser.

Hos mig er der plads til alle børn, jeg tager hensyn til det enkelte barn og dets behov. Er der planlagt aktiviteter udenfor huset, kan de hurtigt ændres hvis et eller flere børn ikke er oplagt til det. Så tager vi en hyggedag hjemme istedet. 

For mig er det vigtigt, at børnene kommer ud og leger og gå på opdagelse i alt slags vejr. Jeg har en lukket gårdhave, hvor børnene kan lege, uanset vejr.

Ellers kan vi gå på opdagelse i skoven og se på hvad skovbunden gemmer på, eller hoppe i vandpytter og fodre hestene på den anden side af vejen.

Vi går tit ture sammen med kollegaer. På den måde lærer børnene også de andre dagplejere i byen at kende.

En gang om ugen er vi i heldagslegestue - i Boblen ved Brunmosehallen - sammen med Helle, Birgitte og Jannie. Det er noget som vi alle nyder og ser frem til. De større børn ser frem til mødet med de andre voksne og børn.

I vinterhalvåret har vi Minihallen til rådighed et par gange om måneden, hvor vi mødes med de andre dagplejere og deres børn. Der spilles bold, hoppes, balancen styrkes og der bliver løbet rigtig stærkt. En sjov formiddag for store og små.

Jeg har været dagplejer siden 07, jeg er butiksuddannet, men valgte at ændre spor, da børnene har et stort plads i mit hjerte.

Jeg er en glad og smilende dagplejer. Jeg sætter forældresamarbejdet meget højt, da det er grundstenene for at få vores samarbejde til at fungere.

Jeg er født i 1980 og mor til 4 drenge (06-08-10-14) Vi har ingen husdyr og er ikke rygere.

Jeg ønsker at give børnene den bedste start på livet.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Annette Andersen
Skriv dit barn op til dagpleje