Marianne Jonasen

  • Marianne Jonasen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: mbajo@vejle.dk
    Telefon: 30544406
    Adresse: Fuglsangvej 2, 7184 Vandel

I min dagpleje lægger jeg vægt på at give barnet en tryg hverdag i hjemlige omgivelser. At møde barnet hvor det er i sin udvikling og hjælpe det godt videre. Det er vigtigt at Min gruppe trives og fungerer sammen.

Der ud over er det vigtigt for mig

* At der er ro til fordybelse

* Børnene ved hjælp af små planlagte aktiviteter, får mulighed for at deltage og få alderssvarende udfordringer, sådan at vi bla. derigennem opnår et godt fællesskab i gruppen.

* At gøre barnet selvhjulpet i det omfang barnet er klar til det.

Jeg arbejder meget med ICDP og Inklusion i min hverdag. Jeg ser det enkelte barn og anderkender deres forskellige behov. 

Jeg lægger stor vægt på åben og ærlig dialog med jer forældre, hvor vi kommer til hinanden hvis vi undres, og hvis vi har ros.

Jeg sætter stor pris på naturen og det at være ude. Her hvor jeg bor har vi en stor lukket have, med mulighed for god leg og flere motoriske udfordringer.

Vi bruger også skoven og legepladsen rigtig meget, samt går ture til hestene, fårene og hvad vi ellers kan finde på.

Vi går fast i børnehaven 1 gang hver uge, hvor vi mødes med de andre dagplejere og deres børn.

Vi leger, laver forskellige aktiviteter og lære hinanden at kende på kryds og tværs. 

1 gang hver måned møder vi ind i børnehaven, og er der hele dagen. Vi lære huset, personalet og de andre børn at kende. Det skaber en god overgang fra livet i dagplejen, og til at sarte i børnehaven. 

Jeg blev ansat som dagplejer i Vejle kommune i 2006, og nyder mit arbejde med børnene. Her i huset bor der ud over mig, min mand Johnny, vores fælles børn Emma fra 2002 og Casper fra 2008.

Vi har også en hund, som Johnny bruger til jagt, men som også fungere som familie hund. Vores hjem er et ikke ryger hjem.

Ønsker i at høre mere om min dagpleje, er i naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Stina Marloth
Skriv dit barn op til dagpleje