Malene Preece

  • Malene Preece

    Kontaktoplysninger

    E-mail: malpr@vejle.dk
    Telefon: 30545367
    Adresse: Vilstrupvej 19, 7100 Jerlev

Jeg hedder Malene Preece

Tryghed og forudsigelighed i børnenes hverdag er vigtigt i mit arbejde.  Børn er forskellige og det er der plads til hos mig.

Det er vigtigt, at det enkelte barn trives, bliver set, anerkendt, respekteret og er en del af fællesskabet. Hos mig bliver byggestenene lagt for små venskaber. 

Jeg planlægger min hverdag ud fra den gruppe af børn jeg har. Det gør jeg med aktiviteter både ude som inde. Det kan være i min have eller på tur i nærområdet, til legepladser, besøge Jerlev gård, kollegaer, børnehaven eller i skoven med madpakker. Vi kigger på dyr, hopper i vandpytter, ser på traktorer, plukker blomster eller hvad der lige optager børnene.                                                                                                                    

Indenfor kan aktiviteterne fx være at synge, kigge i bøger, tegne, lege med lego, lægge puzzlespil, lave aktiviteter ud fra årstiden og traditionerne.
Forældresamarbejdet er en vigtig del, så de bedste rammer bliver skabt for Jeres barns trivsel og udvikling. Jeg forventer en åben og ærlig dialog, hvor tillid og gensidig forståelse er til stede.  

En gang om ugen er der heldagslegestue. Her mødes vi med mine kollegaer og deres børn til fælles aktiviteter. Her lærer børnene hinanden at kende på kryds og tværs, at være sammen i en større gruppe, og de kommer til at kende mine kollegaer. Forældre skal selv aflevere og afhente deres børn i legestuen.

Jeg har været dagplejer siden 2000. I 2003 tog jeg den pædagogiske grunduddannelse. Jeg har kursus i ICDP, og arbejder ud fra de 8 samspilstemaer.

Min tilsynsførende pædagog kommer på både anmeldte og uanmeldte besøg. Vi har et åbent og godt samarbejde.

Vi samarbejder med Jerlev børnehave, om overgangen fra dagpleje til børnehave.

Jeg er gift med Andrew og mor til 1 teenagedatter og 2 voksne sønner, som alle bor hjemme. Vi har 2 hunde, som ikke er sammen med børnene.

Hjemmet er røgfrit.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Mariann Lund
Skriv dit barn op til dagpleje