Majbritt Haun Brandtlund

  • Majbritt Haun Brandtlund

    Kontaktoplysninger

    E-mail: mahbr@vejle.dk
    Telefon: 51438291
    Adresse: Skovlunden 91, 7323 Thyregod

Jeg vægter tryghed og nærvær højt.
Hos mig er der plads til forskelligheder og gæstebørn er altid velkomne!

Jeg tilrettelægger min hverdag ud fra børnenes behov og alder.

Vi synger, danser, leger, er kreative, går på ture, fjoller og har det sjovt. Vi har struktur omkring spise- og sovetider. Jeg vægter en sund og varieret kost og der vil ofte være supliment af en varm ret til frokost, samt hjemmebagt brød.

Jeg er en åben, glad og positiv dagplejer, der vægter forældresamarbejdet højt. Der er altid plads til en snak. Åbenhed, ærlighed og tillid er nøgleord for et godt samarbejde.

Vi er i heldagslegestue 1 gang om ugen, her afleveres og hentes børnene i legestuen. I legestuen lærer børnene at være sammen med flere børn og andre voksne, hvilket er positivt, da det skaber gode relationer, som er brugbare ved gæstepasning og børnehavestart. Legestuen giver også mig mulighed for sparring med andre voksne.

Min dagplejepædagog er Stina Marloth, hun kommer med jævne mellemrum på besøg i hjemmet, hvor vi drøfter børnenes udvikling og trivsel.

Vores hjem er røgfrit. Vi har en hund, men den er adskilt fra børnene i hele min åbningstid.

Jeg er født i 1987 og gift med Mikkel. Vi har 2 børn. Sophia (2010) og William (2012). Jeg har arbejdet som postbud i 10 år og blev i 2017 ansat som dagplejer.

Jeg glæder mig til at se jer.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Stina Marloth
Skriv dit barn op til dagpleje