Maibritt Vessel Ahrndt Nielsen

 • Maibritt Vessel Ahrndt Nielsen

  Kontaktoplysninger

  E-mail: mavni@vejle.dk
  Telefon: 30543114
  Adresse: EnghavegårdAgerholmvej 5Sdr. Kollemorten, 7323 Give

Jeg lægger vægt på 

 • At give børnene en tryg og udfordrende hverdag 
 • Ro til fordybelse 
 • At møde børnene, der hvor de er 
 • At give plads til forskellighed
 • Et åbent, ærligt og respektfuldt forældresamarbejde

Jeg bor på en ejendom, lidt udenfor Kollemorten. Her har vi rigtig god plads til at lege på, både ude og inde. Vi leger i haven, går på opdagelse rundt omkring på ejendommen og går ture i området. Inde har jeg to værelser, hvor vi kan boltre os, og lege.

Vi leger, synger, danser og griner. Vi fjoller, laver puslespil og tegner. Vi kigger i bøger og spiller spil. Vi øver os i, at blive gode til det, der er svært. Vi klatrer, rutcher, gynger og kravler. Vi får grønne knæer og sorte negle. Vi snakker om, hvad vi ser, hvad vi laver og oplever. Hjælper hinanden, og gør os klar til børnehaven.

Vi er i heldagslegestue en gang om ugen. Det er enten i legestuen i Vonge, eller ved en af mine kollegaer fra min legestuegruppe. Her lærer børnene, at være sammen med andre børn og knytter nye venskaber, i en større gruppe.

Jeg arbejder ud fra Vejle Kommunes pædagogiske læreplaner. Dagplejepædagogen kommer jævnligt på besøg, hvor vi snakker om børnenes udvikling og trivsel. Det er dagplejepædagogen jeg kan spørge til råds, og vende hverdagen med. Dagplejepædagogen vil I møde til kontaktbesøget hos mig.

Jeg er årgang 1976, og startede som dagplejer i 2016. Jeg er gift med Martin, som er mekaniker. Vi har tre børn, Kathrine (2009), Frederikke (2011) og Christian (2014). Vores hjem er røgfrit, og vi har ingen dyr indenfor.

Tilknytning

Skriv dit barn op til dagpleje