Lone Knudsen

  • Lone Knudsen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: loknu@vejle.dk
    Telefon: 61167337
    Adresse: Billundvej 21, 7182 Ny Nørup

Velkommen i dagplejen

Et godt dagplejeliv er for mig, når børnene oplever nærvær, og at der er TID.  Jeg lægger stor vægt på, at det enkelte barn har det godt, at det fungere og trives i min gruppe, at det føler sig tryg og får anerkendelse og ros, hver dag.

Min filosofi er, at børn lærer i deres eget tempo. Jeg bruger her min viden til hele tiden, at finde nye måder at udvikle det enkelte barn på. At se deres begejstring når noget nyt lykkedes, er så livsbekræftende, at man ved, man gør det rigtige.

Jeg træner / leger med motorikken hver dag. Det kan være indenfor, men også ude i haven eller i skoven. Det interesserer mig rigtig meget, og jeg har gennem årene set, hvordan meget bliver nemmere for det enkelte barn, når det har en god motorik.

Jeg har en forudsigelig hverdag, så børnene hurtig finder rytmen. Eks. i morgentimerne læser vi bøger,  laver puslespil eller anden form for rolig leg. Efter formiddagsmaden synger vi altid med sang-kortene, så kommer nogle timer, næsten altid med ude leg i haven - skov – på legeplads – besøg  hos en anden dagplejer, efterfulgt af rugbrød, sove, eftermiddagsmad og hentetid.

Jeg kan også godt lide at være kreativ sammen med børnene, så der bliver malet og kreeret mange ting. Her er årstiderne og traditioner altid en oplagt mulighed for at udfolde sig.

Jeg er gift med Brian, som børnene oftes ser om eftermiddagen. Vi har sammen 3 børn Emilie (1995) som er flyttet hjemmefra, Naja (1997) og Sune (1999). Vi har også Tjako (2007) en dansk/svensk gårdhund.

 

 

Tilknytning

Skriv dit barn op til dagpleje