Lone Kjær Nielsen

  • Lone Kjær Nielsen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: lkjni@vejle.dk
    Telefon: 30545352
    Adresse: Storedalsvej 23, 7182 Bredsten

Jeg hedder Lone Kjær, og er fra 1972. jeg er gift med Allan, og sammen har vi to piger, Caroline og Matilde.

Vi bor på Storedalsvej 23 i Bredsten i et dejligt hus, med indhegnet have med bl.a. sansegynge, sandkasse, hindbær buske - højbede med ærter, som børnene selv er med til at så og senere spise

I min dagpleje er der plads til alle. Hos mig er der trygt og rart, og alle skal ha’ det godt. Jeg ligger derfor stor vægt på at tage hensyn til det enkelte barn og møder barnet der hvor det er. Hos mig vægter jeg det nære og det hjemlige, børnene bliver en del af hjemmets daglige gøremål. Det kan være at de hjælper med at tømme opvaskemaskine, dække bord eller bage boller.   

Ligeledes er dagplejer/forældre samarbejdet vigtigt, sådan at Jeres barn får den bedst mulige tid i dagplejen. Det er vigtigt for mig at vi har en god dialog om Jeres barns trivsel og udvikling. Det kan måske være svært de første dage at aflevere og sige farvel til Jeres barn, men I er altid velkommen til at ringe eller sms, og høre hvordan det går.

Vi bor tæt på et dejligt grønt område ”slugten”. Her går vi ofte hen, og udforsker naturen. I slugten har vi også en stor legeplads, som vi besøger, og her er der også mulighed for at tage madpakken med.

Hver tirsdag har vi mulighed for at benytte gymnastiksalen på skolen. Her mødes vi med nogle af mine kollegaer og deres børn. Vi synger, spiller med bolde, laver små forhindringsbaner, og udfordrer de små’s motorik.

Om fredagen har vi heldagslegestue i et lille hus ved Bredsten skole. Her mødes jeg med to af mine kollegaer og deres børn. Vi samles alle til morgenmad. Herefter dagens aktivitet. Det kan være forberedelse til frokosten, skrælle kartofler og gulerødder, men det kan også sagtens være et dejligt fodbad. I heldagslegestuen lærer børnene at begå sig i samspil med en større gruppe børn og voksne. Hvilket kan være en fordel, når barnet senere skal i børnehave, men også når barnet skal i gæstepleje.

Jeg har Lotte Johansen som pædagog, vi har et godt samarbejde, hvor vi drøfter børnenes trivsel og udvikling. I møder Lotte til det første kontaktmøde i dagplejen.

Mit arbejde som dagplejer er livsbekræftende, og ikke to dage er ens. Derfor er jeg glad for mit arbejde, og at kunne gøre en forskel for de små. 

 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lotte Johansen
Skriv dit barn op til dagpleje