Lone Andersen

  • Lone Andersen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: lnead@vejle.dk
    Adresse: Irisvej 1, 7080 Børkop

I min hverdag lægger jeg vægt på, at børnene er glade og trygge og at I som forældre er trygge ved, at aflevere jeres barn til mig. Jeg gør hvad jeg kan, for at være rummelig og skabe plads til børnenes forskelligheder.

Hos mig er vi meget ude. Vi leger på min egen legeplads, vi går ture og vi mødes med andre dagplejere og deres børn, så der også er mulighed for, at børnene kan opleve, at være en del af en større gruppe og udvikle deres sociale færdigheder. Indenfor synger vi, læser, laver puslespil og selvfølgelig leger og hygger os.

Hver anden uge er vi i heldagslegestue sammen med gruppe 3, som jeg er en del af. I legestuen får vi også ind imellem besøg af vores pædagoger Hanne Seidenfaden og Inge Hummel.

Jeg hedder Lone Andersen, er født i 1965 og startede som dagplejer første gang i 1993. Jeg er uddannet i butik og på kontor. Derefter har jeg arbejdet indenfor andre faggrupper bl.a. på planteskoler. Fra 1998 til 1999 tog jeg den pædagogiske grunduddannelse fra Kolding Pædagogseminarium. I 2002 og næsten 2 år frem arbejdede jeg som vikar i dagplejens gæstehus. Derefter startede jeg igen, som dagplejer i mit eget hjem.

Jeg er gift med Jan og vi har sammen 2 børn, som nu er voksne. I mit hjem er der ingen husdyr.

For mig er det vigtigt med et godt forældresamarbejde, hvor ærlighed og åbenhed spiller en stor rolle og ikke mindst tillid, så vi sammen kan få en dag til at fungere for os alle.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Mariann Lund
Skriv dit barn op til dagpleje