Lissi Elster

  • Lissi Elster

    Kontaktoplysninger

    E-mail: lisme@vejle.dk
    Telefon: 30544196
    Adresse: Sdr. Stationsvej 35, 7323 Thyregod

Vi er ude hver dag, året rundt. Nogle gange leger vi i haven, andre gange især i skoven, hvor børnene elsker at lege og at udfordre deres motorik.

Vi har en stor have med sandkasse, sansegynge og andre legeredskaber. Inde i huset boltrer vi os i legeværelset, køkken/alrummet og gangen.

Vi læser bøger, tegner, maler, synger, danser, kravler, klatrer, triller – og griner! Og det er naturligvis skiftevis dage med liv og glade dage, og lidt mere stille dage, når der er behov for det.

Når vi spiser frokost, er børnene ofte med i forberedelserne. Nogle kan sætte en tallerken på, andre kan pille et æg, eller bare tage låget af smørret. Nogle gange laves der madpakke til hvert barn, som vi spiser inde eller ude. Om sommeren spiser vi oftest alle måltider ude.

Jeg lægger vægt på:

- At give mig tid til – og at se det enkelte barn. Vi tager os god tid, fordi jeg har tiden til, at ting tager tid. Alt foregår på børnenes præmisser og i deres tempo.

- At medvirke til at børnene skaber gode relationer til hinanden og lærer at omgås hinanden.

- At hjælpe børnene med at blive selvhjulpne, f.eks. selv tage tøj af og på. Det fører næsten altid til, at de af sig selv hjælper de mindre børn.

- At inddrage børnene i daglige gøremål, f.eks. dække bord, rydde op, bage brød.

- Et godt forældre samarbejde, hvilket jeg opbygger igennem tid til den enkelte familie, hvor jeg også fortæller om dagligdagen i dagplejen.

- Åbenhed og ærlighed, som går begge veje, så I kan føle jer trygge ved at overlade jeres barn til mig.

En gang om ugen er vi i legestue hele dagen, dvs. børnene både afleveres og hentes der den dag. Det er en dag som både børnene og vi glæder os meget til! Her har børnene mulighed for at skabe relationer til en større gruppe af børn (vi er 5 dagplejere i vores gruppe) og få tillid til de andre dagplejere, hvilket er godt, når de af og til skal i gæstepleje. Vi er meget bevidste om, at vi dagplejere lærer hinandens børn at kende.

Min pædagog er Charlotte Ysøe, som jævnligt besøger os. Her taler vi om det enkelte barns trivsel og børnegruppen.

Jeg har været dagplejer i 1999-2004, og er startet igen i 2012.  Jeg har tidligere arbejdet mange år som kontorassistent, men fik lyst til at arbejde med børn, som jo er helt fantastiske!

Jeg bor sammen med min mand – og har 2 voksne børn, og indtil videre 2 børnebørn. Vores hjem er røgfrit og uden husdyr.

 Jeg glæder mig meget til at byde jer og jeres barn velkommen

Tilknytning

Dagplejepædagog: Stina Marloth
Skriv dit barn op til dagpleje