Liselotte Larsen

  • Liselotte Larsen

    Kontaktoplysninger

    Telefon: 21923296
    Adresse: Gammelgårdsvej 7, 7321 Gadbjerg

Her er plads til knus og kram og børnenes forskelligheder!

Jeg hedder Liselotte Larsen (kaldes Lotte) er født i 1969. det er meget meningsfuldt og motiverende for mig at være en del af Dagplejen i Gadbjerg. Det giver mig stor tilfredshed at se børnene udvikle sig og jeg er rigtig glad for dem.

Min vigtigste kerneopgave og det jeg dermed lægger stor vægt på, er at børnene skal opleve hjemlig tryghed, være glade og føle sig værdifulde.

De skal føle, at der er tid til omsorg, nærvær og anerkendelse.

Jeg ser børnene i børnehøjde og hvor de er.

Vi er ude næste hver dag og nyder de skiftende årstider. Vi har en lukket have med græs, hvor vi kan rulle i græsset, lave picnic, lave snemænd og plukke blomster. Fantasien sætter ingen grænser J Vi planter grøntsager, som vi vander og glæder os til at spise. Vi har også en flisebelægning, hvor der køres på scooter, leger i sandkassen eller i legehuset – og vi elsker at lege.

Vi går også rigtig mange ture i den dejlige natur i Gadbjerg. Vi fordre får og går på skovlegepladsen – af og til sammen med kolleger og deres dagplejebørn.

Jeg har et stort legeværelse, hvor der er plads til leg, stille aktiviteter men også motorisk udfoldelse – hygge og hoppe på madrassen – og en sofa hvor vi kan læse bøger eller bare slappe af.

I Dagplejen arbejder vi efter de 6 pædagogiske læreplaner:

Barnets alsidige personlige udvikling, Sociale kompetencer, Sprog,

Krop & bevægelse, Natur & naturfænomener og Kulturelle udtryksformer og værdier

Hver tirsdag er vi i heldagslegestue i Sognehuset sammen med kollegaer og deres børn. Her arbejder vi også ud fra de 6 læreplanstemaer.

Vi mødes også i Hallen i Gadbjerg, hvor vi leger, laver forhindringsbaner, spiller bold og hygger med alle de andre børn og voksne. 

Vi spiser sundt mad, for det meste rugbrød til frokost, men jeg laver også af og til varm mad. Vi hjælpes ad med at dække bord og tilberede maden.

Jeg er gift med Bo og vi har 3 dejlige børn sammen. Christoffer fra 2002, Benjamin fra 2005 og Rosa fra 2009. De er alle en del af min dagpleje og dagplejebørnene og vores egne børn har stor fornøjelse af hinanden.

Min mand Bo bager boller til os næsten hver morgen, som vi har glæde af til vores formiddagsmad kl. 9.

Vi har 2 dværghamstre, som dagplejebørnene sjældent er sammen med.

Vores hjem er total røgfrit.

Jeg håber på et positivt og tillidsfuldt samarbejde med Jer forældre og glæder mig til at se Jer i min dagpleje :)

Tilknytning

Dagplejepædagog: Stina Marloth
Skriv dit barn op til dagpleje