Lise Lotte Lyhne Jensen

  • Lise Lotte Lyhne Jensen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: lissj@vejle.dk
    Telefon: 30544666
    Adresse: Vardevej 117, 7100 Vejle

Mit navn er Lise-Lotte Lyhne Jensen og jeg hører til Vejle midtby. I mit arbejde lægger jeg vægt på nærhed og tryghed. Jeg ønsker at børnene har en stabil og rolig hverdag med gode oplevelser. Jeg ønsker at gøre børnene harmoniske, selvstændige og styrke det enkelte barns selvværd. Jeg arbejder ud fra trivsel og udvikling, som skabes via tætte relationer i hverdagen. Jeg vægter en nærværende dag med leg og fantasi. Tid og ro til at snak, sætte leg i gang, en udetur, tid til at nusse og kikke i øjne. Et hvert barn skal høres og ses, på deres præmisser.

En gang i ugen er vi fire dagplejere som fast mødes med vores børn i heldagslegestuen hvor vi synger, danser, er kreative og hvor alle får lov til at udfolde sig. Vi kan ligeledes have arrangeret temadage – hvor vi f.eks. som sidste gang havde sørget for at få besøg af både brandbil og politibil til børnenes store glæde. For at lære børnene om dyr og hvor maden kommer fra, har vi været på bondegårdstur og har efterfølgende fået mange gode snakke med børnene om det. Derudover bruger vi kollegaer hinanden som sparringspartnere.

I vores hverdag bruger vi krudt og energi på at være ude i den friske luft. Vi bruger vores nærmiljø hvor vi bl.a. fodrer ænder, går på biblioteket, legepladser og går i Skyttehuset. Er vejret en dag dårligt og vi ikke har lyst til at komme ud, tager vi madrasser og tæpper frem og bygger bl.a. huler – til stor fornøjelse.

Jeg ligger utrolig stor vægt på at børnenes motorik og sprog er i højsædet, og vi gør derfor meget for at dette bliver udviklet.

Jeg vægter traditioner højt, og vi fejrer altid fødselsdage, Fastelavn, Påske og Jul. Da vi er mange nationaliteter og trosretninger i Danmark, vil jeg altid have åbne arme over for dette, og finder det spændende, både angående traditioner og madkultur. Ligeledes respekteres det selvfølgelig, hvis der af samme grund er madvarer som ikke må spises.

Da jeg mener, at en tryg og god hverdag for barnet også bunder i tryghed og tillid fra forældrenes side, er et godt samarbejde utrolig vigtig, så vi alle kan få nogle gode dage. Er du som forældre i tvivl om noget, så spørg endelig.

Jeg har løbende førstehjælpskursus, samt ICDP uddannelse i Relations- og ressourceorienteret pædagogik.

Jeg har været dagplejer siden 1991. Jeg er gift med Jens Peter og sammen har vi to voksne børn og to børnebørn. Jeg er uddannet klinikassistent, samt arbejdet med medicinske produkter i flere år.

Min pædagog er Heidi Vilsbøl, som både kommer hjem til mig og i legestuen for at følge børnenes udvikling.

Jeg glæder mig til vi ses

Tilknytning

Dagplejepædagog: Heidi Vilsbøll
Skriv dit barn op til dagpleje