Lise Jessen

  • Kontaktoplysninger

    E-mail: ljess@vejle.dk
    Telefon: 45
    Adresse: Thyrasvej 9, 7080 Børkop

Jeg er i øjeblikket på Pædagogisk assistentuddannelse og er tilbage igen i løbet af sommeren 2019.

BØRN SKAL HAVE NOK:

Nærhed

Omsorg

Kærlighed.

Det er nogle af de største værdier i min dagpleje.At kunne give børnene en tryg og dejlig hverdag fyldt med kærlighed og omsorg.I dagplejen har jeg frihed til at tilrettelægge dagen efter børnenes behov. feks. hvis et barn ikke har sovet så godt. Jeg prøver at tilgodese det enkelte barns behov.

FRISK LUFT GIVER SUNDE BØRN.

Jeg elsker frisk luft i kinderne.Og ved hvor godt det gør de små at komme ud at gå en tur eller ud at lege. Når vi er inde, hvilket vi jo også er ind imellem, synger vi og danser. Jeg laver også ofte gymnastik med de små. Et lille teaterstykke er også altid et hit. Her bidrager børnene til stykket med ord og lyde. De er altid “søde”til at klappe når stykket er slut.

FORÆLDRESAMARBEJDE:

Jeg sætter stor pris på et godt og tæt forældresamarbejde som skal baseres på gensidigt hensyn og forståelse Jeg ønsker at give en god information om dagen; hvad jeres barn har lavet og små sjove historier fra hverdagen (dem er der heldigvis mange af)  Jeg vil jo aldrig kunne give jeres barn det samme som I forældre, men jeg vil gøre mit ypperste for at jeres barn får en tryg og god hverdag her i dagplejen hos mig.

LIDT OM MIG SELV:

Jeg er født i 1971.Gift med Michael, som jeg har to børn sammen med. Kathrine fra 1994 og Mikkel fra 2002.Jeg er født og opvokset ved Silkeborg.Vi har boet i Århus og en lang årrække i Ålborg.Vi flyttede her til Børkop i 2005.

Jeg startede som dagplejer efter endt forældreorlov med Kathrine i efteråret 1995. Jeg er glad for det hjemlige og nyder hverdagen sammen med de kære små.

Til slut vil jeg nævne,at vi har en kat. Han passer som regel sig selv og fordufter tit til efter fyraften.Vores hjem er 100% røgfrit. Jeg ser frem til at tage imod jer i min dagpleje.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Inge Vibeager Hummel
Skriv dit barn op til dagpleje