Lisbeth Poulsen

  • Lisbeth Poulsen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: liapo@vejle.dk
    Telefon: 30543087
    Adresse: Kornager 8, 7120 Vejle Ø

Børn og natur hænger for mig sammen og vi er meget glade for dyr i vores familie. I haven har vi voliere med både fugle og to egern. Vi har også en hund og han hedder Aske. De er alle til stor glæde for børnene. Jeg synes at børn og dyr er en god kombination.

Vi bruger også meget tid i naturen og børnene elsker det. Oftest er en pind eller en vandpyt meget sjovere end alverdens legetøj. Når vi er ude finder og samler vi mange ting, som vi gemmer og bruger til noget kreativt.

Vi besøger også tit Troldebakken som har dyr vi må fodre og kigge på.

Én dag om ugen er vi i legestue. Her bruger vi hele dagen sammen med en anden dagplejer og det giver gode sociale kompetencer, børn og dagplejere imellem. Børnene lærer mine kollegaer at kende og omvendt.

En typisk dag hos mig:

- Når alle børnene er afleveret spiser vi frugt og brød.

- ca Kl. 9.00 er vi klar til at gå.

- ca Kl. 11.00 spiser vi frokost.

- Børnene sover til middag alt efter alder.

- ca Kl 14.30 Spiser vi eftermiddagsmad og leger til børnene bliver hentet.

Jeg bor sammen med min mand og vores to børn. Lærke og Nicolai er født i 1998 og 2001. Jeg har været dagplejer siden 2003, det er et utrolig givende job. Der - sammen med mange udfordringer og sjove oplevelser - giver mig stor glæde i hverdagen. Jeg har i 2014/2015 været på 4 ugers uddannelse i  ~ inkluderende pædagogiske miljøer i dagtilbud. ~ Samspil og relationer i pædagogisk arbejde. ~ Leg og sprog. ~ Leg og læring med digitale medier i dagtilbud. Det har givet mig meget jeg kan bruge i min hverdag med børnene.                                                                           

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lone Særkjær
Skriv dit barn op til dagpleje