Lenna Nielsen

  • Lenna Nielsen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: lebni@vejle.dk
    Telefon: 30542879
    Adresse: Horsensvej 60, 7100 Vejle

Jeg er en glad og positiv ”gråhåret” dagplejer :)

Jeg vægter tryghed og omsorg for børnene højt. Ligeledes en god lærerig dagplejetid hos mig, hvor de lærer -samt har det sjovt sammen med mig. En god ting i vægtskålen er også et godt forældresamarbejde.

Jeg er naturdagplejer og er ude med børnene hver dag – hvis vejret selvfølgelig tillader det.

1 gang i ugen i skoven som ligger tæt på mit hus. Vi har focus /tema med naturen om forskellige ting i årets løb. Feks. bondegårdsdyr-vand-blomster- småkravl o.m.a.) alt det vil I få på nyhedsmail 1 gang i mdr fra mig, hvad vi arbejder med…

Jeg har indrettet min kælder til dagplejen som fungerer rigtigt godt for mig og mine børn. I min kælder er der god gulvplads, rutsjebane og hoppemadras samt spændende legesager. Ligeledes har jeg en stor indhegnet have, som er til stor fornøjelse for børnene.

Aktiviter herhjemme: nogle af dem

Laver fastelavnsris. Kigger på fugle og lærer 3 af dem at kende.  Vi laver udflugt til Børnehaven Troldebakken og ser fårene blive klippet – plukker anemoner i skoven. Går tur ned til havnen og ser skibe –fodrer ænder.

Om efteråret samler vi æbler og går på Troldebakken og presser æblerne til æblesaft, vi laver græskarmænd til halloween og til jul laver vi juledekorationer.  

Som dagplejer tilstræber jeg, at tilrettelægge min dag efter børnenes behov. Jeg lægger stor vægt på den tætte kontakt til det enkelte barn og værdsætter børnenes forskelligheder. Jeg kan godt lide at se, hvordan børnene udvikler sig og jeg støtter dem så godt som jeg kan. Jeg ønsker børnene nogle gode og lærerige dage i dagplejen.

Arrangementer i legestuen:

Fastelavnsfest: Vi er udklædt og har tøndeslagning. Hygger os med det der er i tøndenJ Påskefrokost. Lave påsketing. Dagplejensdag: Forskelligt tema hvert år. Har det enkelte tema hele dagen. Forældre kaffe om eftermiddagen i legestuen når du/I henter jeres barn. Høstfest: Laver efterårsting og spiser varmt mad. Juletræsfest: Vi danser rundt om juletræet og julemanden kommer på besøg med gaver. Vi holder juletræsfest og der er forældrekaffe når du/I kommer og henter jeres barn.

Jeg bor sammen med min mand Per som er it udvikler.

Jeg har været dagplejer siden 1986.

Mit hjem er røgfrit ingen husdyr.

Vi har 2 udeboende børn. Maria bor i Tommerup og er laborant. Louise bor i København og er sygeplejerske.

Jeg ønsker børnene nogle gode og lærerige dage i dagplejen. De har så meget at lære fra de begynder i dagplejen til de skal begynde i børnehaven.

Håber min profil har vakt din opmærksomhed.

Hilsen Lenna

Se årsplan for De grønne spirer 2018 her

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lone Særkjær
Legestue: Bredballe/Nørremarken Engum tirsdags legestuen
Skriv dit barn op til dagpleje