Lenna Hejlmann

  • Lenna Hejlmann

    Kontaktoplysninger

    E-mail: lebni@vejle.dk
    Telefon: 22134019
    Adresse: Horsensvej 60, 7100 Vejle

Jeg er en glad og positiv ”gråhåret” dagplejer :)

Jeg vægter tryghed og omsorg for børnene højt. Ligeledes en god lærerig dagplejetid hos mig, hvor de lærer -samt har det sjovt sammen med mig. En god ting i vægtskålen er også et godt forældresamarbejde. Jeg er naturdagplejer og er ude med børnene hver dag – hvis vejret selvfølgelig tillader det.

Jeg har indrettet min kælder til dagplejen som fungerer rigtigt godt for mig og mine børn. I min kælder er der god gulvplads, rutsjebane og hoppemadras samt spændende legesager. Ligeledes har jeg en stor indhegnet have, som er til stor fornøjelse for børnene.

Aktiviteter herhjemme og i legestuen…….Nogle af dem😊

1 gang i ugen går vi i skoven som ligger tæt på mit hus. Vi har focus/tema med naturen om forskellige ting i årets løb. Feks. bondegårdsdyr-vand-blomster- småkravl o.m.a.) alt det vil I få på nyhedsmail 1 gang i mdr fra mig, hvad vi arbejder med.

Lave fastelavnsris hvor vi hænger de lærte fugle på.

Vi laver udflugt til Børnehaven Troldebakken og ser fårene bliver klippet – lave æblemost når den tid kommer.

Gåtur ned til havnen for at kigge på skibe

Udruge kyllinger, - hvis vi er så heldige at kunne låne en rugemaskine fra Troldebakken.

Udskæring af græskarhoved.

Juledekoration.

Fastelavnsfest: Vi er udklædt og har tøndeslagning. Hygger os med det der er i tønden.                                                               Påskefrokost:  Lave påsketing.                                                                                                                                     Dagplejernes dag: Forskelligt tema hvert år. Har det enkelte tema hele dagen. Forældre kaffe om eftermiddagen i legestuen når du/I henter jeres barn.

Landsdækkende affaldsindsamling er vi næsten altid med til. Vi samler ind oppe i området ved legestuen.

Høstfest: Hvert barn kommer med en grøntsag eller frugt. Vi taler om de forskellige grøntsager og frugter og smager på det. Der bliver lavet høstmarmelade af grøntsagerne og frugterne som børnene får med hjem.                                                                                         Juletræsfest: Vi hygger - danser og synger rundt om vores juletræ. Der er forældrekaffe når du/I kommer og henter jeres barn. 

Som dagplejer tilstræber jeg, at tilrettelægge min dag efter børnenes behov. Jeg lægger stor vægt på den tætte kontakt til det enkelte barn og værdsætter børnenes forskelligheder. Jeg kan godt lide at se, hvordan børnene udvikler sig og jeg støtter dem så godt som jeg kan. Jeg ønsker børnene nogle gode og lærerige dage i dagplejen.

Jeg har været dagplejer siden 1986. Jeg bor sammen med min mand Per som er it udvikler. Mit hjem er røgfrit ingen husdyr.

Vi har 2 udeboende børn. Maria bor i Tommerup er laborant. Louise bor i Søborg er sygeplejerske.

Jeg ønsker børnene nogle gode og lærerige dage i dagplejen. De har så meget at lære fra de begynder i dagplejen til de skal begynde i børnehaven.

Håber min profil har vakt din opmærksomhed.

Hilsen Lenna

Se årsplan for De grønne spirer her

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lone Særkjær
Legestue: Bredballe/Nørremarken Engum fredags legestuen
Skriv dit barn op til dagpleje