Lene Nygart

  • Lene Nygart

    Kontaktoplysninger

    E-mail: lenns@vejle.dk
    Telefon: 45
    Adresse: Industrivej 20B, 7080 Børkop

Som dagplejer vægter jeg TRYGHED meget højt, for børn såvel som for forældre, der kommer i mit hjem.
Denne force synes jeg netop jeg i egenskab af dagplejer, kan gi', da det er et lille hjemligt og trygt miljø, jeg her tilbyder. Det er netop det, at jeg kan være sikker på at DRAGE OMSORG FOR alle 4-5 børn hver dag, jeg værdsætter i forhold til  at arbejde i institution med mange børn.

Som person mener jeg, at det er vigtigt, at være ÅBEN og UDADVENDT for på den bedste måde at ku' opfylde de vigtigste behov, for både det lille barn og forældre, for at gi' den bedst mulige hverdag.

Noget der for mig også har stor betydning, er børnenes TRIVSEL.  En god dag hos mig er en dag, hvor vi som "gruppe" alle er med i fællesskabet om det er i leg inde såvel som ude, ved mere strukturerede aktiviteter eller på en gåtur i det grønne.
Det er meget vigtigt for mig at alle børn "bli'r set", om det er det lille barn, der kravler for første gang, eller det store barn, det lykkes for, at lave et puslespil.

At være SOCIAL er i særdeleshed vigtigt for børn, mener jeg, og hver 14. dag, er jeg med 3-4 kolleger i heldags-legestue og børnene bli'r bla. på den måde "rustede" til at være en del af et større fællesskab.

I det daglige prioriterer jeg meget højt at VÆRE UDENDØRE, så vidt det er muligt.
Jeg oplever børn udfolde sig på en anden måde udendørs,  hvor vi kan fordybe os i små detaljer, som f.eks. en lille snegl, vi finder, eller vi kan " slå ud med vingerne" på en legeplads eller i skoven.

Jeg er 45 år, bor sammen med min mand og vores 2 børn på 14 og 16 år, og vores hjem er røgfrit. Jeg er oprindelig uddannet engelsk korrespondent, har arbejdet som tjener, og de sidste 10 år inden jeg i 2008 blev dagplejer, arbejdede jeg som medhjælper i daginstitution, i henholdsvis børnehave og i vuggestue.

Det var lidt om hvad jeg står for som dagplejer. Jeg glæder mig til at ta' imod jer og jeres børn i fremtiden. 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Hanne Seidenfaden
Skriv dit barn op til dagpleje