Lene Nygart

  • Lene Nygart

    Kontaktoplysninger

    E-mail: lenns@vejle.dk
    Telefon: 45
    Adresse: Overgaden 12, 7080 Børkop

Velkommen til Lene’s gæste-dagpeje:

 

Jeg er 49 år og bor med mine 2 voksne børn. Vores hjem er røgfrit, og vi har ingen kæledyr.

Jeg har tidligere arbejdet i daginstitution i 10 år; først i børnehave og dernæst i vuggestue, hvor jeg blev inspireret til at arbejde med aldersgruppen 0-3 år.

Da jeg kunne se fordelene for børn i netop denne alder, at være i mindre enheder med mere ro og fordybelse, søgte jeg som dagplejer.

Siden 2008 har jeg arbejdet som dagplejer i Børkop. I dette arbejde har jeg, udover at have haft en fast børne-gruppe, modtaget gæstebørn, og har oplevet, at netop dette har været givende for en børneflok, at se nye ansigter, og jeg har set børnene være nysgerrige og interesserede i at få nye legerelationer.

Dette har været med til at inspirere mig, til at arbejde med en skiftende børne-gruppe, og d. 1/1-19, var jeg heldig, at blive ansat som fast gæste-dagplejer i eget hjem.

I mit daglige arbejde vægter jeg meget højt at børn, såvel som forældre, der kommer i mit hjem, oplever  TRYGHED ved mig.

Som person mener jeg, at det er vigtigt, at være ÅBEN og UDADVENDT for på den bedste måde, at kunne opfylde de behov, der er i dagligdagen, for både børn og forældre, for at give den bedst mulige hverdag.

For mig er det vigtigt, at have en DIALOG, voksen til voksen, for lige nøjagtigt at kunne vide, hvilke specifikke behov, det enkelte barn har, som jeg modtager.

Ligeledes er EMPATI af stor betydning for mig, for at jeg kan sætte mig i det lille barns sted, hvis det har svært ved f.eks. afsked med forældre, men også at have forståelse for, at det kan være svært for forældre, at skulle aflevere sit barn et nyt sted, end i de trygge og vante omgivelser.

For mig har det også har stor betydning, at være SOCIAL. En god dag hos mig, er en dag, hvor alle børn trives og er med i det sociale fællesskab. Det er meget vigtigt for mig, at rumme alle børn; om det er det lidt stille barn, der lige skal se tingene an, eller det barn, der har mere brug for at udfolde sig/blive udfordret.

Jeg prioriterer meget at være UDENDØRE så vidt, det er muligt. Jeg sætter pris på at komme i haven og lege, være på legeplads, gå tur til bla. Vandmøllen eller i skoven, da jeg oplever, at børn ofte udfolder sig på en anden måde i naturen.

Desuden er jeg tilknyttet en legestue-gruppe med 2 andre dagplejere, hvor vi også mødes, når der er mulighed for det, og fredage i lige uger, er vi sammen i Bamse’s Hus i heldags-legestue, i det omfang, det er muligt for mig, i forhold til de børn, jeg har disse dage.

Her var lidt om, hvad jeg står for.

Jeg glæder mig, til at tage imod jer og jeres børn.

Har I spørgsmål eller er I i tvivl om noget, skal I være velkomne til at kontakte mig på 30545058.

 

Med venlig hilsen

Lene Nygart Carlsen 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Hanne Seidenfaden
Skriv dit barn op til dagpleje