Lene Knudsen

  • Lene Knudsen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: lenmk@vejle.dk
    Telefon: 53550200
    Adresse: Parkvej 11, 6040 Egtved

Alt efter børnegruppens behov og vejret, varierer vi dagene med at være inde og ude. Indenfor leger vi med  bla. rytmik og dans, dukker og biler. Når vi leger, lærer vi at agere i forhold til hinanden. Vi bliver gode til at bla. se hinandens ideer og give hinanden omsorg.

Når vi er ude, leger vi i haven, eller måske er vi på en spændende gåtur, hvor vi samtidig snakker og synger om det vi møder på vores vej. Her bruger vi alle vore sanser. Vi kan mærke varmen eller kulden i kinderne. Vi kan høre de knitrende blade, fuglene, bilerne, hundene m.v.. Vi kan se de store gravemaskiner, krible krable dyr eller det flotte julelys og nisserne rundt omkring. Vi kan lugte den friske luft. Og om sommeren kan vi smage frokosten udenfor.

Vi øver os i at tage overtøjet af og på. Vi lærer at vente på tur. Det giver børnene nogle gode færdigheder og succesoplevelser. Det er dejligt at se at børnene får et tilhørsforhold til de andre børn i dagplejen. Måske viser det sig ved gensynsglæde når der handles med mor og far. Måske er det knus til gymnastik. Børnene kigger på hinanden og bruger hinanden som rollemodeller.

Jeg er i legestuegruppe 2. Dvs at jeg samarbejder med Dorthe Nielsen og Ingeborg Clausen. Vi laver læreplaner og legestueaktiviteter. Vi mødes en dag om ugen i heldagslegestue på Robertshus. I legestuen arbejder vi med de pædagogiske lærerplaner. Vores legestueaktiviteter kan f.eks være sange og sanglege, leg med maling, bagning eller lave mad osv osv.

Min pædagog hedder Mariann Lund. Jeg er gift med Hans. Sammen har vi 2 drenge, Mathias (2001) og Rasmus (2003). Vores hunde hedder Luna og Mollie. De elsker at sidde i vinduet og kigge ud på grusvejen.  Jeg er meget glad for at arbejde med ”mine” børn og se dem udvikle sig.  Der sker rigtig meget med børns udvikling i dagplejealderen og det er dejligt at se dem blive klar til at omfavne verdenen

 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Mariann Lund
Skriv dit barn op til dagpleje