Lene Hansen

  • Lene Hansen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: lehha@vejle.dk
    Telefon: 30544871
    Adresse: Rosenhaven 4, 6040 Egtved

Velkommen i min dagpleje

Hos mig er vi for det meste ude hver dag, vi leger i haven, går ture i skoven, hvor vi finder smådyr og træner motorikken, leger på byens legepladser eller går nogle små ture, hvor vi følger årets gang og nyder den friske luft. Hvis vejret er for dårligt, bliver vi inde og læser, synger, danser, tegner og leger med legesagerne.

Vi er i heldagslegestue 1 gang om ugen, her får børnene mulighed for at møde nye legekammerater og lære nye voksne at kende. Det giver dem gode sociale kompetencer og de lærer, at acceptere forskelligheder.

Jeg arbejder med vores lærerplaner, som har fokus på sprog, kulturelle udtryksformer og værdier, barnets alsidige personlige udvikling, sociale kompetencer og krop og bevægelse. Læring kommer gennem legen og på, hvad barnet lige er optaget af. Når ordene tryghed, omsorg, nærvær og trivsel tages alvorligt er der grobund og rum for et godt læringsmiljø.

Jeg vægter meget et godt forældresamarbejde – det skaber tryghed for både voksne og børn, så derfor en åben og ærlig dialog.

Min pædagog er Mariann Lund, hun er forældrenes og min garanti for at alt går som det skal.

Jeg har været dagplejer siden 1991. Før det var jeg klinikassistent både hos privat tandlæge og ved skole-tandplejen.

Jeg er gift med Leif og vi har 3 børn, hvoraf de 2 er flyttet hjemmefra. Vores hjem er allergivenligt – ingen dyr eller røg.

I er velkommen til at besøge mig.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Mariann Lund
Skriv dit barn op til dagpleje