Lene Bruun

  • Lene Bruun

    Kontaktoplysninger

    E-mail: lebru@vejle.dk
    Telefon: 30542854
    Adresse: Mågevej 15, 7100 Vejle

Jeg kan tilbyde
- Fokus på nysgerrighed, læring, tryghed og hvor der er tid til at undersøge verden. Der er fokus på barnet og på at vi sammen kan stoppe op og undersøge hvad det opdager. På den måde har barnet mulighed for at blive klogere på verden, fordybe sig og undersøge den.
- Vi vil sammen drage ud i naturen og opleve hvad det vil sige at være de forskellige steder. Der er nye spilleregler og muligheder alle steder, som de vil blive præsenteret for, på en måde som er tilsvarende deres individuelle udvikling.
- Vi arbejder med de 6 læreplanstemaer.
- Børnene får varieret mad og økologisk frugt.
- Forældresamarbejde hvor der er rummelighed med plads til forskelligheder, åbenhed og dialog.
- Et godt samarbejde med dagplejekontoret samt til min dagplejepædagog Heidi N.M. Vilsbøll.

Der har altid været børn i mit liv og jeg er en ildsjæl inde for feltet. Jeg er uddannet pædagog med Bachelor i emnet mobning, hvor jeg afsluttede i januar 2014.

Jeg har fokus på det motoriske og er i fuld gang med at indrette haven til at børnene bliver udfordret på balance og styrke. Jeg er startet på som dagplejer i februar 2015. Jeg har førstehjælpskursus og har arbejde med ICDP som er et relations orienteret og empati baseret program.

Jeg har en Christiania cykel som vi bruger, hvis vi skal langt. Derudover er her skøn natur omkring os, med vand og skov samt vores gamle have.  Vi har små hunde af racen Coton de tulear, de er dog ikke sammen med børnene i dagplejen.

Jeg er født i 1981. Er gift og har 4 børn, som er født i henholdsvis 2000, 2003, 2004 og 2014.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Heidi Vilsbøll
Skriv dit barn op til dagpleje