Lene Bruun

  • Lene Bruun

    Kontaktoplysninger

    E-mail: lebru@vejle.dk
    Telefon: 30542854
    Adresse: Mågevej 15, 7100 Vejle

Jeg kan tilbyde

- Fokus på nysgerrighed, læring, tryghed og hvor der er tid til at undersøge verdenen. Der er fokus på barnet og på at vi sammen kan stoppe op, og undersøge hvad det opdager. På den måde har barnet mulighed for at blive klogere på verdenen, undersøge og fordybe sig.

-Fokus på sprog og tal, på en naturlig og legende måde, hvor vi ex. tæller til 5 inden vi synger og øver læseretningen når der bliver læst bog.

- Jeg har en stor dejlig have, som er indrettet efter at børnene leger i den. Vi går også gerne ture, hvor der er rig muligheder for både skov, vand og by liv som byder på forskellige kulturvalg.

- Vi arbejder med de 6 læreplanstemaer.

- Forældresamarbejde hvor der er rummelighed med plads til forskelligheder, åbenhed og dialog.

- Et godt samarbejde med dagplejekontoret samt til min dagplejepædagog Jette Løgstrup Christensen.

- Børnene får hjemmebagte boller, så motoren har lidt godt at arbejde med. Jeg servere varieret mad, frugt og grønt, så børnene får nye smagsoplevelser.

Der har altid været børn i mit liv og jeg er en ildsjæl inde for feltet. Jeg er uddannet pædagog med Bachelor i emnet mobning, hvor jeg afsluttede i januar 2014. Inden jeg blev uddannet pædagog, har jeg været ansat på en demens afdeling og op-startet en børnehave i den by jeg boede i.

Jeg er startet på som dagplejer i februar 2015. Jeg har førstehjælpskursus og har arbejdet med ICDP som er et relations orienteret og empati baseret program.

Vi har en hund af racen Coton de tulear, hun er dog ikke sammen med børnene i dagplejen. Jeg er født i 1981. Er gift og har 5 børn, som er født i henholdsvis 2000, 2003, 2004, 2014 og 2016.  

Tilknytning

Dagplejepædagog: Jette Løgstrup Christensen
Skriv dit barn op til dagpleje