Laila Qvotrup

  • Laila Qvotrup

    Kontaktoplysninger

    E-mail: laiqv@vejle.dk
    Telefon: 30544868
    Adresse: Tannisvej 31, 6040 Egtved

Jeg hedder Laila Qvotrup!

Jeg syntes det er meget vigtigt at give børnene tryghed, opmærksomhed, omsorg og ro. Der ud over at give dem en bred almen viden , styrke deres selvværd og ikke fokusere så meget på eventuelle svagheder.

Lære børnene at blive selvstændige, omsorgsfulde og hjælpsomme, og ikke mindst - give børnene udviklings og lærerige dage i min dagpleje.

Jeg er et naturmenneske og derfor  tilbringer vi meget tid i naturen. Den byder på gode og gratis oplevelser, læring og motoriske udfordringer til børnene. Samtidig nyder vi godt af naturens spisekammer. Hen over året nydes madpakken mange forskellige steder i området eller i havehuset.

For at i som forældre kan følge jeres barns udvikling og oplevelser, skriver jeg dagbog til hvert barn.

Jeg er med i en legestuegruppe og en gang om ugen er vi i Heldagslegestue , hvor vi arbejder med de Pædagogiske læreplaner. Jeg besøger efter behov børnehaverne for at gøre overgangen fra dagpleje til børnehave nemmere for dit barn.

Jeg har været dagplejer siden 1. marts 1980, og ja det er mange år, men arbejdet har gennem årene givet mig så mange erfaringer og gode oplevelser , som gør at jeg ikke ser begrænsninger men udfordringer og det gør , at jeg stadig syntes at jeg har meget at byde på med dette spændende arbejde.

Jeg er gift med Steen som er på efterløn. Har to børn og 4 børnebørn. Ingen husdyr. Inden jeg blev dagplejer tog jeg en uddannelse og arbejdede nogle år i en børnehave .

Hvis dette har gjort at du er interesseret og gerne vil vide mere om mig og min dagpleje, må du meget gerne kontakte mig,  så kan vi aftale et uforpligtende besøg. Det kan sige mere end det skrevne ord.

Med venlig hilsen fra Laila Qvotrup

Tilknytning

Dagplejepædagog: Mariann Lund
Skriv dit barn op til dagpleje