Kirsten Sølvblad Lønborg

  • Kirsten Sølvblad Lønborg

    Kontaktoplysninger

    E-mail: kislo@vejle.dk
    Telefon: 27513721
    Adresse: Borgvold 38, 7080 Gårslev

Jeg er født i 1974 og bor med min familie i et parcelhus med stor have i Gårslev. Familien består ud over mig også af min mand og vores tre børn (født i 02, 04 og 06) samt vores lille hund og kat. Huset er røgfrit.

Jeg nyder at være sammen med små børn og se dem trives og være glade. Nærvær, tryghed, glæde og forudsigelighed er nogen af nøgleordene i min dagpleje. Dagplejen bruger hele underetagen i huset, så der er masser af plads til leg. 

I dagligdagen laver vi mange forskellige ting. Vi synger og spiller, læser bøger, danser, leger, pjatter, tumler og går tur eller leger ude i haven.  Med mindre vejret er helt tosset, er vi ude hver dag. Alle aktiviteter planlægges efter børnenes behov og alder, så de mødes hvor de er, lærer nye færdigheder og udvikler sig.

Jeg vægter højt at komme ud i frisk luft. Leg og bevægelse stimulerer sanserne og den motoriske udvikling og jeg elsker selv at være udendørs. Vi går ofte ture i nærområdet og udforsker stier, enge, skov og strand.

To gange om måneden mødes vi med andre dagplejere til heldags legestue i Børkop og en formiddag om ugen mødes vi i Gårslev Hallen og leger. Her møder børnene nye venner og knytter bånd til de andre børn og voksne fra dagplejen i Gårslev.

Jeg tilbyder en sund varieret kost og opfordrer børnene til at turde smage på nye ting. Jeg sørger for at der er god tid til alle måltider, og støtter børnene i at spise, uden at blande mig alt for meget, så deres egen lyst bestemmer hvad de putter i munden.

I kan trygt aflevere jeres barn i dagpleje hos mig. Jeg vil, i samarbejde med jer, arbejde målrettet for at jeres barn trives og udvikler sig i et trygt og nærværende miljø med masser af omsorg. Hvis der opstår tvivl eller spørgsmål har vi altid vores pædagog Inge at sparre med.

I er meget velkomne til at kigge ind og hilse på.

Venlig hilsen
Kirsten Lønborg

Tilknytning

Skriv dit barn op til dagpleje