Kirsten Jensen

  • Kirsten Jensen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: kigje@vejle.dk
    Telefon: 28431445
    Adresse: Nederbyvej 4, 7080 Børkop

Velkommen til Kirsten`s Profil 

Jeg hedder Kirsten Grønborg Jensen, jeg er årgang 63´er, og bor Nederbyvej 4, Skærup sammen med min dejlige hund Oscar, som er en bichon havanise- allergi venlig og alles kæledække. Jeg har 2 voksne piger - Line fra 1990 der bor i kolding og arbejder som revisor og - Nadja fra 1993, der bor i Odense og arbejder som folkeskolelærer. Jeg er heldig at have 2 skønne børnebørn.  Mit hus er røgfrit, og i min fritid går jeg til spinning og når vejret er godt racer jeg en god tur i det fri og ikke mindst, så nyder jeg at bruge tid sammen med min familie.   

Jeg har været Dagplejer siden 1996 og brænder stadig rigtig meget for at arbejde med børnene. Hos mig er der hjerterum, og plads til at børnene kan vokse op og udvikle sig til de personligheder, de hver især er. Jeg har en god tone overfor børnene, møder dem anerkendende, er god til at se det enkelte barns behov og formår at følge deres initiativer. Det er vigtigt for mig at ruste dem bedst muligt til skiftet til Børnehave, derfor arbejder jeg meget med:

* at børnene bliver selvhjulpne i forhold til at tage tøj/sko af og på

* at børnene lærer at tackle konflikter

* at børnene lærer at vente på tur

* at børnene lærer at markere egne grænser

* at børnene lærer at tage hensyn til andre

* at børnene får styrket deres selvværd

Dagligdagen hos mig er tryg og forudsigelig, men også med plads til at improvisere alt efter børnenes alder og behov. Vi er i heldags legestue hver fredag, i Smidstrup med 4 søde kollegaer og deres rollinger.

Vi er meget ude året rundt – det kan være i min dejlige have, eller en tur i Skærup Zoo, en tur på kirkegården er også et hit. Kalvene på Damkærgård er også hyggelige at besøge og måske er vi heldige at se at de får sutteflaske. Vi synger og danser hver dag og kan med hjertet sige som i tv reklamen ”livet er herligt”.

Jeg indretter – så vidt muligt ”dagens program” ud fra, hvordan stemningen er i børneflokken den pågældende dag.

Har du/i nogle spørgsmål, er i meget velkomne til at sende mig en mail.

Med venlig hilsen
Kirsten 

Kigje@vejle.dk  

Tilknytning

Dagplejepædagog: Berit Kollerup Andersen
Skriv dit barn op til dagpleje