Kirsten Sørensen

  • Kirsten Sørensen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: kires@vejle.dk
    Telefon: 41441300
    Adresse: Håstrupvej 35, 7000 Fredericia

Jeg er glad for og stolt af mit arbejde som dagplejer.            

Jeg prioriterer et godt samarbejde med børn og forældre højt. Børn skal være glade og trygge i hverdagen. Føle empati, omsorg, tillid og kærlighed. Tilbydes forskellige udfordringer efter deres alder og evner.

Glæde sig til en ny dags oplevelser og udfordringer og mødes der hvor de er.

De Pædagogiske læreplaner er mit arbejdsredskab, og det berører: Sprog, Natur & naturfænomener, sociale kompetencer, kroppen, Personlige kompetencer, kultur & kulturelle udtryksformer. 

Men jeg arbejder også med andre tidssvarende pædagogiske værktøjer, ICDP, SMTTE modellen………

Jeg er kreativ i børnehøjde, og elsker at:  bage, klippe,  lime, tegne, male, lege med ler, saltdej , kartoffelmel , spille spil, tumle danse og synge, samt  andre sjove ting, som børnene  også synes er sjovt og er alderssvarende.   

Børnene  og jeg går på markvandring, hvor vi leder efter musehuller og taler om hvor musene er henne, og hvad de laver. Finder sten, blade, grene, kastanjer og andre af naturens gaver, som vi kan bruge kreativt.   

En dag i løbet af sommeren: tager vi med  en eller flere andre dagplejere, på ”telttur” på byfestpladsen,  hvor vi spiser formiddags mad og frokost. Børnene sover middagslur i teltene.   

Børnenes søskende og forældre  kommer til kaffe  & kage/boller om eftermiddagen.                           

Som dagplejer i Smidstrup: er vi heldige at have en besøgsordning  med  Krogårdens  børnehave.  Vi begynder at gå på besøg med jævne mellemrum når et barn er ca. 2½ år.

Hver Tirsdag:  går vi i Heldagslegestue i Missionshuset i Smidstrup, hvor børnene afleveres og hentes i legestuen.  

I  legestuen: arbejder vi også med  de  pædagogiske læreplaner.

Vi udhuler græskar og holder Halloweensfest, laver påskepynt, klipper julepynt, holder julehygge for børn og bedsteforældre, laver fastelavnsfest for børnene , vi klipper klistrer og tegner og børnene leger sammen. 

Hele sommeren: spiser vi (næsten) uanset vejret, ude på terrassen. Og fodrer samtidig fuglene   

Lige før sommerferien:  er Carsten & jeg værter, ved  en  grillfest, og de børn og voksne , der har lyst, bader i poolen.  

Til jul: inviterer vi  til  julehygge, hvor julemanden kommer på besøg. 

I løbet af året: indbydes I til eftermiddagshygge, som ”forsøgskaniner”/ testpiloter, for børnenes og mine bage projekter, og fordi vi gerne vil hygge os sammen med jer.

Lidt om mig selv:
- Jeg har ingen husdyr !                          
- Født i Maj 1954                    
- Er ikke ryger, siden Dec. 2008 ♥

Jeg har været dagplejer siden: Januar 1996. Gift med Carsten.  Har 4 dejlige voksne børn:  Anette, Vibeke, Thomas & Morten & 5 vidunderlige børnebørn:  Malthe, Olivia, Noah, William  og Ludvig

Tilknytning

Skriv dit barn op til dagpleje