Kirsten Dalgas

  • Kirsten Dalgas

    Kontaktoplysninger

    E-mail: kidal@vejle.dk
    Telefon: 30543511
    Adresse: Kærvej 14, 7100 Vejle

Som dagplejer er jeg omsorgsfuld og nærværende. Jeg har gennem mange års erfaring lært, hvad børn fra 0-3 år har brug for. Derfor er jeg også tydelig i, hvad der er okay og støtter børnene i at lære at sige fra/til i diverse situationer.

Jeg støtter børnene i at blive selvstændige. Selv tage tøj af og på m.m., så de bliver klar til at komme i børnehave.

Som sparringspartner kommer dagplejepædagog, Lone Særkjær hos mig, og hende samarbejder jeg ved bl.a indkøring af nye børn / forælder, samtaler mm.

Jeg nyder, at være ude med børnene, bruger min have, samt går ture i nærområdet. Vi besøger legepladser, går på besøg hos andre dagplejere, og af og til går turen til biblioteket, hvor vi kikker bøger og leger i de opstillede legearealer – måske nogen er friske på at klæde sig ud som prinsesse…..?!

I dagligdagen synger jeg og læser for og med børnene. Af andre aktiviteter kan nævnes vi maler / tegner, bager, lægger puslespil mm.

Hver onsdag går jeg i legestue med 3 andre dagplejere. Her er der mulighed for, at lege og lave aktiviteter på tværs af grupperne.

I min dagligdag med børnene, tilgodeser jeg også mærkedage så som jul, påske, fødselsdage mm. Dette gør jeg ved at lave aktiviteter omkring emnet, eksempelvis bager vi pebernødder og laver dekorationer til jul, holder fødselsdag for børnene, synger fødselsdagssang, maler påske ting mm.

Hvert år deltager jeg og børnene i julegudstjeneste, vi er i julelegestue, hvor vi synger med børnene og pynter juletræ med efterfølgende forældre arrangement, og hver sommer deltager børnene og jeg i dagplejernes dag.

Det betyder meget for mig , at have et godt forældre samarbejde, så jeg er åben og ærlig i og omkring mit arbejde med børnene, og ønsker gensidighed heromkring.

Jeg holder rigtigt meget af , at arbejde med børnene, og nyder at se den udvikling, der sker fra de kommer til mig og til jeg sender dem videre til børnehave.

Jeg har været dagplejer siden marts 1980, er gift med Sigge, og sammen har vi 2 voksne børn , desuden 4 børnebørn.

Mit hjem er røgfrit, og der er ingen husdyr.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lone Særkjær
Skriv dit barn op til dagpleje