Kirsten Agnethe Kirkeby Larsen

  • Kirsten Agnethe Kirkeby Larsen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: kiala@vejle.dk
    Telefon: 30545173
    Adresse: Mosevej 13, 7323 Sdr Kollemorten

Jeg er gift med Lars, sammen har vi 3 børn (Agnethe ’08, Frida ’11 og Alfred ’15). Vi bor på et lille nedlagt landsted mellem Vonge og Kollemorten. Jeg har en håndværksmæssig baggrund og har også en del pædagogisk med mig fra 4 år, hvor jeg beskæftigede mig med lærerfaget, og så har jeg kurset ”Arbejdet som dagplejer”.

For mig er det vigtigt at skabe trygge rammer i hverdagen. Rammer som tilgodeser det enkelte barn, hvor der er plads til omsorg og nærhed, samtidig med de også bidrager til barnets udvikling og læring. Jeg gør meget ud af at inddrage børnene i hverdagen, hvilket skaber ejerskab og læring for dem.

Vi nyder naturen, er ude i alt slags vejr, udforsker vores lille skov og vandrer på Hærvejs stien der går lige forbi vores ejendom. I haven udforsker vi legehuset, sandkassen, sansegyngen, opdager havens planter og dyr samt de skiftende årstider. Jeg udvikler løbende på haven, så alle sanser kommer i spil og børnene udfordres motorisk.

En gang om ugen er vi i legestue. Legestuen ligger i Vonge, en bygning overfor Øster Nykirkeskole. Det giver os muligheden for at benytte nogle af skolens faciliteter. Legestuen er en dejlig dag hvor børnene oplever et større børnefællesskab, skaber relationer til andre dagplejere og hvor vi har mulighed for at planlægge aktiviteter, eksempelvis tage de større børn med i motorikrummet, på boldbanen eller legepladsen, mens de små laver aldersvarende aktiviteter hjemme i huset eller gårdhaven. Samtidig er det også en dag hvor der er mulighed for faglig sparring med mine kollegaer. Derudover har jeg tilknyttet dagplejepædagog Lotte Johansen, som kommer og besøger børnene og mig hjemme og i legestuen.

Jeg vægter samarbejdet med jer forældre meget højt. Et godt samarbejde er grundstenene i barnets hverdag og trivsel. Jeg lægger op til fra start, at vi har en god og åben dialog. Hvis I undrer jer så spørg endelig.

Vores hjem er røgfrit og de dyr vi har, bor alle udenfor.

Glæder mig til at hilse på jer. Har I spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte mig

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lotte Johansen
Skriv dit barn op til dagpleje