Karen-Margrethe Hansen

  • Karen-Margrethe Hansen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: kmarh@vejle.dk
    Telefon: 30544538
    Adresse: Irisvej 14, 7100 Vejle

Velkommen til min røg- og dyrefri dagpleje. Jeg er en nærværende og tydelig voksen,som giver tid til det enkelte barn. Jeg lægger vægt på åben og ærlig dialog med jer forældre og hvor der er plads til forskellighed, så I trygt kan aflevere jeres barn hos mig. Jeg lægger vægt på god motorik, da det er godt for indlæringen, så jeg har indrettet et af to store værelser til tumlerum med en stor madras og et stort bassin med bolde.

Jeg synger og læser/fortæller meget med børnene,vi går ofte i skoven hvor vi undersøger og snakker om det vi ser/finder.

Børnene får en sund varieret kost. Vi bager tit brød som vi så spiser i dagplejen,børnene hjælper til efter lyst og alder.

Jeg går i heldagslegestue en gang om ugen i Kvartershuset i Løget. Her har vi et dejligt lokale med tilhørende køkken - det er vi meget glade for. Her mødes vi med mine tre kollegaer Ane Marie, Vivi og Chelvi. I middagspausen kommer vores pædagog Hanne Seidenfarden ofte og vi drøfter forskellige emner.

Jeg har indretter min kælder til dagpleje 80 kvadratmeter med direkte udgang til en dejlig lukket have. Jeg arbejder med læreplaner,ICDP og inklution og øver med børnene, så de kan blive selvhjulpne. Jeg syntes det er dejlig livsbekræftende at arbejde med børn,de er bare super skønne.

Jeg blev ansat som dagplejer i 1984. Jeg er gift med Briand. Vi har fem sammenbragte børn som alle er flyttet hjemmefra og 9 børnebørn. 

 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Berit Kollerup Andersen
Legestue: Søndermarken C
Skriv dit barn op til dagpleje