Inger Sørensen

  • Inger Sørensen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: insor@vejle.dk
    Telefon: 30544673
    Adresse: Petershøjvej 19, 7100 Vejle

Velkommen til Ingers dagpleje

I min dagpleje vægter jeg, at vi tit er ude. Vi besøger dyrene på marken, ænderne ved søen eller måske en af de andre dagplejere. Er det fint vejr, tager vi nogle gange madpakker med og spiser i naturen. Haven bliver også ofte brugt. Børnene elsker at være ude.

Jeg bestræber mig på at skabe en hverdag, hvor der er tryghed og nærvær til det enkelte barn og plads til en krammer. Jeg tilrettelægger min hverdag med henblik på at skabe optimale rammer, så børnene udvikler sig, som de skal. Jeg serverer sund og alsidig kost for børnene.

Jeg vægter et godt forældresamarbejde, da vi i fællesskab skal skabe de bedste rammer for dit barns udvikling.

En gang om ugen tager vi i heldagslegestue. Der er vi 3 dagplejere og ca.12 børn. Vi har et dejligt stort hus med en kæmpe legeplads. Børnene lærer at begå sig blandt flere børn og det er ofte i legestuen, vi laver større projekter, hvor de pædagogiske læreplaner indgår.

Vi får jævnlig besøg af vores dagplejepædagog Heidi Vilsbøll, hvor vi drøfter arbejdet med børnene og andre relevante ting.

Jeg hedder Inger og er årgang 1969. Jeg bor på Uhrhøj med Bo og vores 3 børn fra 1999 og 2002. Vi bor i et røgfrit hjem og har ingen husdyr.

 

Ser frem til at møde jer.

Hilsen Inger

Tilknytning

Dagplejepædagog: Heidi Vilsbøll
Skriv dit barn op til dagpleje