Inger Hansen

  • Inger Hansen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: ingeh@vejle.dk
    Telefon: 29266562
    Adresse: Tørringvej 27, 7300 Sandvad

Pædagogisk vægter jeg, at skabe gode hjemlige, trygge og udviklende rammer for børnene, samt at støtte dem i at blive selvhjulpne.

Jeg kan tilbyde gode fysiske rammer, mange udfoldelses muligheder og godt med plads såvel inde som ude, da vi bor på landet i en lille ejendom med skov og ude hund og kat.

Børnene er med i de daglige gøremål, og vi inddrager gerne årstiderne i vores leg. Vi synger, læser, triller og slår kolbøtter. Jeg er en kreativ og åben og udadvendt pige. Jeg prioriterer ude livet højt. Når årstiden tillader det, er vi meget ude, i vores store have og vores til stødende skov, ofte har vi madpakke med :)

Aktiviteterne kan variere meget, alt efter hvordan børnegruppen ser ud. Der er perioder med fuld GO på, men også perioder, hvor det kan være nødvendigt at drosle ned, af hensyn til et meget lille og måske sart barn. Hverdagen planlægges så alle tilgodeses. Vigtigst er dog den gode stemning og de trygge rammer.  

Jeg er tilknyttet et projekt ”FRA HAVE TIL MAVE”. Jeg nyder at inddrage børnene i havens og drivhusets frugt og grønsags univers. Det vil sige hvor kommer maden fra og hvordan smager den. Se også www.havetilmaver.dk

Åbenhed og ærlighed er enormt vigtigt, for at vi i fællesskab kan give børnene de bedste betingelser og rammer for deres udvikling.

En gang om ugen er vi en gruppe på 3 dagplejere og deres børn der mødes i heldagslegestue i Stormfuglen i Jelling. Vi laver forskellige aktiviteter og børnene lærer at begå sig i samspil med en større gruppe børn og voksne. Det er også i legestuen, at vi kan tage emner op til diskussion, og dagplejepædagogerne kommer på planlagte besøg hvor vi holder møde med pædagogisk indhold.

Jeg er født i 1958, gift med Carsten og har 3 udeboende børn, og 3 dejlige børnebørn. Jeg er merkonom i salg og markedsføring, men har nu været en GLAD DAGPLEJER i 23 år. Jeg har taget alle de relevante uddannelsesforløb for at være opdateret i bla. SAMARBEJDE, de 7 PÆDGOGISKE læreplaner, det kompetente barn, MOTORIK, INKLUSION, ICDP børns relationer, FØRSTEHJÆLP, og diverse tillidsmandskurser. Jeg brænder for de ”for tidlig fødte” og de ”sårbare børn”. Som jeg selvfølgelig også har uddannelse i. Jeg bruger BABYTEGN  i det daglige sammen med børnene, det gir dem mulighed for at kommunikere før de kan tale. (Har også tegn til tale kursus.)                                                      
                                                                                                                                   Desuden har jeg et fantastisk samarbejde med min dagplejepædagog Lone Særkjær.  Her får jeg råd og sparring   vedrørende  at det nye og spændende inden for børnepasning.

Jeg brænder for DAGPLEJEN og dens kvaliteter, nemlig nærvær og samvær, og prøver at gøre det til det ” BEDSTE” pasningstilbud for børn mellem 0-3 år.

Jeg glæder mig til, at lære jeres BARN og JER at kende, samt at få mange GODE og SJOVE oplevelser sammen.   

Kontakt mig gerne - PÅ GENSYN!

Inger Hansen

Se årsplan for Haver til maver 2017 her

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lone Særkjær
Skriv dit barn op til dagpleje