Hanne Schøn

  • Hanne Schøn

    Kontaktoplysninger

    E-mail: hscho@vejle.dk
    Telefon: 51857338
    Adresse: Baunevej 15, 7100 Vejle

I min dagpleje glæder jeg mig til at møde børn og forældre, hvor der lægges vægt på kvalitet, samarbejde, omsorg og leg. Hvor der tages hensyn til det enkelte barns udvikling og behov. At barnet får en hjemlig, rolig, tryg og stabil hverdag.   

Min hverdag i dagplejen: At kunne give børnene en tryg og rolig hverdag, hvor børnene er glade for at være i dagplejen. Hvor de udvikler sig alderssvarende både motorisk og sprogligt, igennem samværet med mig og med andre børn igennem leg.

Jeg prioriterer højt at komme ud og få frisk luft hver dag. Gode inde- og ude-aktiviteter med masser af muligheder for fysiske udfoldelser, f.eks. ture i skoven, hvor de kan udforske livet og udvikles igennem leg.

Jeg er tilknyttet en legestuegruppe I Grejsdalen, hvor vi er 3 dagplejere der mødes i klubhuset ved stadion.

I legestuen lærer børnene at være sammen med andre børn I trygge omgivelser, hvor samspillet og socialisering er en vigtig proces. Hvor børnene kan hjælpes til at udvikle færdigheder, normer og personligheder, så børnene bliver klar til børnehave.

Jeg har som kommunal dagplejer gennemgået følgende uddannelser: Dagplejens grunduddannelse Inkluderende pædagogiske miljøer i dagplejen

Lidt om mig selv: Jeg har 3 børn Kristoffer fra ’91 og tvillingerne Isabella og Alexander fra ’95, som alle bor i Aalborg. Er gift med Lars. Vi har en lille Yorkshire Terrier Elliot, som er sød og børnevenlig.

Jeg kommer fra Aalborg og flyttede til Vejle i 2010. Jeg arbejdede som dagplejer ved Aalborg kommune i 3 år inden jeg flyttede til Vejle. Ellers er jeg uddannet social og sundhedshjælper og har været inden for hjemmeplejen i mange år, inden jeg blev dagplejer.

Glæder mig til at møde jer i min dagpleje!

Tilknytning

Dagplejepædagog: Charlotte Ysøe
Legestue: Grejsdalen
Skriv dit barn op til dagpleje