Hanne Johns

  • Hanne Johns

    Kontaktoplysninger

    E-mail: hanlj@vejle.dk
    Telefon: 30545316
    Adresse: Bundsgaard 26, 7080 Børkop

Jeg syntes det er skønt at arbejde med børn i alderen 0-3 år. Man får så meget igen. Jeg vægter meget det trygge og rolige miljø, hvor jeg sætter det enkelte barn i centrum, at tage hensyn til børnenes alder og behov.

Vi starter dagen med lidt musik og sang og mange gange danser vi skørt, børn elsker musik og sang, og det at vi har en dagsrytme er en god start på dagen. Det er også vigtigt for mig at have god kontakt og samarbejde med Jer forældre omkring børnene, at vi har tillid, er ærlige og respekterer hinanden.

Vi er næsten altid ude at gå eller på legepladsen eller i haven. Vi besøger kollegaer og deres børn, går på besøg i børnehaven. Vi er også i legestue - 2 gange om måneden har vi heldagslege stue, hvor vi er sammen en hel dag og kan fordybe os i forskellige ting, hvor vi arbejder ud fra leg og læring. Jeg er i gr. 1.

Min dagplejepædagog hedder Inge, hun kommer også på besøg hos mig i hjemmet. Jeg er også på uddannelse og kurser en gang i mellem, så vi hele tiden er opdateret med hvad der sker på det udviklingsmæssige indenfor pasningstilbud i Vejle Kommune. Min erfaring gør at jeg har en stor viden og en god fornemmelse for at se børns trivsel og udvikling, så I kan trykt aflevere jeres dyrebareste i mine hænder.

Lidt om mig selv: Jeg er gift med Lars siden 1984,vi har 3 voksne sønner der er flyttet fra reden og vi har 2 skønne børnebørn.Jeg er en årgang 1962.Flyttede fra Fredericia til Børkop i 1989.Jeg har været Dagplejer siden 1997.

 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Inge Vibeager Hummel
Skriv dit barn op til dagpleje