Gitte Kyed Jensen

  • Gitte Kyed Jensen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: gikje@vejle.dk
    Telefon: 30542937
    Adresse: Nordvangen 17, 7173 Vonge

Hos mig vil man møde en glad  imødekommen person, som sætter stor ære i sit arbejde.

Mit hovedmål er at give mine dagpleje børn trygge og rolige omgivelser, og at kunne møde dem i øjenhøjde. Børn der føler tryghed er lig med glade børn, og det er med til at styrke deres udvikling, samt deres indlæring. Jeg lægger stor vægt på et godt samarbejde med mine dagpleje forældre, så de er trygge ved at aflevere deres barn hos mig.

Min hjem ligger i Vonge by, det er et dejligt parcelhus kvarter i rolige omgivelser. Der er masser af udendørs plads da huset ligger på en stor grund, som støder op til en lille skov, hvor vi går på opdagelse efter små insekter, eller for at lege Tarzan. I haven er der et legetårn med gynge og rutsjebane, ved huset er der en stor terrasse med  sandkasse og legehus, hvor der gerne bliver kørt race på mini racerne.

At tage klapvognen frem og køre en tur ud i det blå, hvor vi foder hestene, plukker blomster, samler spændende ting. Eller bare finde et dejligt sted, hvor vi nyder den medbragte madpakke, er noget vi sætter pris på i dagplejen. Der er mange dejlige områder, og der er heller ikke langt fra by til land. Jeg er en person som sætter ude livet højt.

I det daglige er jeg gift med Uffe, som er uddannet gartnertekniker. Selv er jeg født på Fyn 1974, og har både en gartnerleder og en bygningsmaler uddannelse bag mig. Har dog arbejdet som dagplejer siden januar 2010. Vi blev gift i 2004, i 2006 fik vi vores datter Gry  og i 2008 fik vi vores søn Theis, og i 2013 fik vi vores Cockerspaniel hund ved navn Smilla.

Jeg er ikke-ryger og mit hjem er et ikke-ryger hjem.

Årsplan 2019

Tilknytning

Skriv dit barn op til dagpleje