Gitte Andersen

  • Gitte Andersen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: ganen@vejle.dk
    Telefon: 30543280
    Adresse: Kjærsgaardsvej 5, 7323 Give

Tryghed og nærvær er værdier, jeg vægter højt. Ligeledes synes jeg det er vigtigt, at børnene kan engagere sig og fastholdes i en leg. Jeg er måske igangsætteren, og så kører det.

Vi synger og danser til al slags musik – gerne med udklædningstøj. Vi er selvfølgelig også ude at lege hver dag, hvis ikke vejret er alt for træls!

Jeg er ikke den store langtidsplanlægger, men tager som regel udgangspunkt i børnenes humør. Vi følger årstidernes gang – naturen, dyreliv, traditioner mm. Vi er ofte på børnehavens legeplads, ude at gå tur eller besøger måske en anden dagplejer.

Én gang om ugen er vi i heldagslegestue med fem andre dagplejere, hvilket både børnene og jeg nyder godt af.

Som person er jeg ligetil, stabil, lattermild og er ikke bange for at pjatte lidt med børnene. Der sættes ord på alt hvad vi foretager os, og ja – jeg snakker nok generelt meget. Er der et af børnene, der har brug for at øve sig på noget for at blive bedre, ja så er det da det, vi gør. Det er skønt at se et barn udvikle sig, og i dagligdagen prøver vi at komme omkring alle de kommunale læreplaner. 

Forældresamarbejdet er naturligvis også en vigtig del – føler I Jer trygge, gør barnet det som regel også.

Jeg er årgang ’64 og har været dagplejer i knap 13 år. Jeg er gift og har fire piger, hvoraf de to yngste er hjemmeboende.

Vi bor i hus med et stort legeområde til børnene såvel indenfor som udenfor.

Tilknytning

Skriv dit barn op til dagpleje