Erna Bruun

  • Erna Bruun

    Kontaktoplysninger

    E-mail: ernbr@vejle.dk
    Telefon: 30545038
    Adresse: Ørvigvej 10, 6040 Egtved

Børn der kommer i dagpleje hos mig, vil få en struktureret hverdag, med forskelligt indhold. Nogle dage er vi hjemme og hygger os – ude i haven, hvor der sandkasse, scooter og meget mere – eller inde med leg, sang, bøger og lave kreative ting. Vi tager på gå ture – ude i naturen, skov og krat, går på legepladser, besøger de andre dagplejere i byen. Laver læreplaner og en masse andre sjove ting. Jeg er som regel ude med børnene hver dag – frisk luft giver en masse positiv energi. Vi er i heldagslegestue en gang om ugen, sammen med 2 -3 andre dagplejere og deres børn.

Ord – som jeg lægger stor vægt på:

Tryghed, Kærlighed Omsorg Nærhed Ro Selvstændighed Udvikling Sociale børn Frisk luft Naturen Hjemlig hygge Traditioner Godt samarbejde med forældre Kreativitet- udvikling Fleksibel Omstillingsparat Struktur på hverdagen Se det enkelte barn- at jeg justerer mig i forhold til barnet

Jeg er født i 1968,er uddannet klinikassistent hos privat tandlæge og har været dagplejer siden juni 1996. Jeg bor sammen med min mand Kresten. Vi har 3 børn årg. 91, 94 og 98, pt bor 2 af dem hjemme. Dagplejen er i et røgfrit hjem – ingen husdyr.

 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Annette Andersen
Skriv dit barn op til dagpleje