Elin Madsen

  • Elin Madsen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: elima@vejle.dk
    Telefon: 30544870
    Adresse: Rosenhaven 18, 6040 Egtved

Da jeg er meget glad for børn, er en god dagpleje for mig, et sted hvor der er tryghed, nærhed og åbenhed. Et sted hvor det enkelte barn bliver set, hørt og støttet, så de kan blive nogle små selvstændige individer.

Vi er en hel del ude og lege i naturen eller hjemme i haven, hvor børnene får lov til at udforske og afprøve deres gøren og kunnen. Børnene får lov til at hjælpe til i dagligdagen, med maden og dække bord og meget mere.

Vi er i heldags legestue en gang om ugen, hvor vi er sammen med 2-3 andre dagplejere og deres børn. Vi laver pædagogiske læreplaner sammen og børnene får lov til at være sociale.

Vi arbejder rullende med 3 af læreplanstemaerne om året: 1. Krop og bevægelse. 2. Barnets alsidige personlige udvikling. 3. Kulturelle udtryksformer og værdier. 4. Sprog, 5. Naturen og naturfænomener 6. sociale kompetencer

Noget jeg lægger stort vægt på er: Tryghed, omsorg, udfordring, selvstændighed, ude liv, hjemlig hygge, traditioner. Et tæt, åbent og ærligt samarbejde med forældre, da det er vigtigt for barnets trivsel i Dagplejen.

Jeg er født i 1961. Jeg har været ansat som dagplejer siden 1988. Jeg er gift med Leif, som er mekaniker og arbejder om dagen. Vi har fire voksne børn, som alle er udeboende. Så har vi en schæfer hund der hedder King, som driver den af i stuen og selvfølgelig ikke er sammen med børnene.

Forældre udtalelser: ”Dejligt for ungerne med udendørs tid, det værdsætter vi i hvert fald. Og at der er plads til at glemme uden sure miner” Mvh Marie Gandrup, Sebastian mor

”Elin har en særlig evne til at imødekomme børnenes forskellige behov og tilrettelægger dagene efter hvad børnene har brug for og lyst til. Elin er en pålidelig og pligtopfyldende dagplejemor. Elin er altid rolig og udviser derfor en tryghed og rum til at kunne være helt sin egen. Elin er god til at samarbejde med mig som forældre og deler gerne erfaringer og observationer til at takle alle former for udfordringer.” Mvh. Sine, Noam og Storms mor

”Vi oplever Elin som en varm og kærlig dagplejer, som kender kerneopgaven  i det pædagogiske arbejde med vores søns udvikling ! Det er altid rart at komme, både om morgenen og om eftermiddagen! Der er plads til alle! Og vores søn og os selv elsker at komme hos hende!” Hilsen mor til Gabriel!

 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Annette Andersen
Skriv dit barn op til dagpleje