Dorte Frydensbjerg

  • Dorte Frydensbjerg

    Kontaktoplysninger

    E-mail: DOMFR@vejle.dk
    Telefon: 30543251
    Adresse: Højvang 6, 7323 Give

Min dagpleje 

Jeg nyder at kunne tilrettelægge min arbejdsdag selv og bruge min tid som koordinator for leg, læring og omsorg. Jeg lægger stor vægt på, at min dag med børnene byder på nærhed og fordybelse i trygge rammer krydret med oplevelser. Min have er en god legeplads, men vi kommer også uden for stakittet for at studere verden. Det kan være, at vi tager på skovtur eller går en tur, hvor vi oplever noget, som vi kan snakke om hele vejen hjem.

Mine interesser: Jeg er selv meget glad for at synge, så det er en naturlig del af min dag med børnene. De små er særligt optagede af at kombinere musik og bevægelse, derfor laver vi ofte fagter til sangene eller danser til musik. Men det sker også, at vi inspireres midt i en god leg eller på gåturen, og så er der altid plads til en sang.

Legestue: Vi er heldige at have legestue i en nedlagt børnehave på Birkevejen i Give. Den rummer ideelle muligheder for heldagslegestue, så en dag om ugen er vi sammen med andre dagplejebørn og deres dagplejere. Jeg møder ind om morgenen og tager imod børnene, og så har vi hele dagen sammen.

Kollegaer: Min legestuegruppe består af Birgit Henriksen, Lillian Gregersen, Connie Petersen og Jette Pape Rasmussen. Både voksne og børn nyder dette fællesskab, hvor der knyttes nye venskaber på tværs af gruppen. Min dagplejepædagog er Lotte Johansen, og hun kommer jævnligt på besøg hos mig eller i legestuen.

Vejle Kommunes værdier i min dagligdag: ”mod - respekt - engagement” (citat fra Vejle Kommunes børne- og ungepolitik: Det er for børn, oktober 2012). At være dagplejer handler for mig om at have mod til at være åben og anerkendende i mit møde med børn og forældre. Mit arbejde med børns trivsel og læring bygger på vores gensidige respekt for forskellighed. Jeg vil med mit engagement være med til at favne bredt, skabe trygge rammer og gøre en forskel. 

Om mig: Jeg er født i 1971 og gift med Michael. Vi har børnene: Amalie (1995), Christoffer (1999) og Valdemar (2004). Jeg blev dagplejer i april 2006, hvor jeg besluttede at få mit hjem som arbejdsplads frem for det lærerjob, jeg sagde farvel til. Det har jeg ikke fortrudt et sekund – og jeg er stadig omgivet af dejlige børn, deres forældre og gode kolleger, der alle er med til at gøre mit arbejde værdifuldt.

 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lotte Johansen
Legestue: Give gruppe 2
Skriv dit barn op til dagpleje