Dorte Skau

  • Dorte Skau

    Kontaktoplysninger

    E-mail: dolsk@vejle.dk
    Adresse: Falkevej 10, 7080 Børkop

Som dagplejer er det vigtigt for mig, at tage hensyn til det enkelte barn og dets behov. Som barn vil du opleve tryghed, genkendelighed, stabilitet, ro, tid til fordybelse og fællesskab.

 Jeg lægger stor vægt på at få trygge og harmoniske børn, som stille og roligt udvikler sig, så de er ”helt” klar, når de skal i børnehave.

Jeg har et dejligt stort og lyst legeværelse og en stor gang, så der er masser af plads til indendørs aktiviteter. Vi bruger blandt andet tiden til sang, læsning, at bage, at tegne, puslespil osv.

Sproget er noget vi bruger meget tid på, vi har mange sprogstimulerende lege/aktiviteter, som er med til at udvikle sproget.

Vi er stort set ude hver dag. Jeg har en dejlig stor have med sandkasse, legehus og rutsjebane, hvor børnene elsker at lege. Ellers går vi en tur på legepladsen, på biblioteket, til vandmøllen eller måske en tur til hestene, ænderne, hønsene eller fuglene.

Vi er i heldagslegestue to gange om måneden, hvor vi er sammen med mine kollegaer i gruppe 5 og min dagplejepædagog. Børnene får udviklet deres sociale kompetencer, og lærer at være i en større gruppe.  

Jeg har været på en del kurser som dagplejer gennem årene bla. ICDP (International child development program), pædagogiske læreplaner, og inkluderende pædagogiske miljøer, så jeg føler mig godt klædt på til at modtage jeres barn/børn. Som dagplejer har jeg jo selvfølgelig også været på 1. hjælps kursus, som bliver genopfrisket hvert tredie år.

Jeg er gift med Jan og sammen har vi to børn. En dreng fra 92 og en pige fra 95. Vores datter bor stadig hjemme.

Vi har ingen dyr og vores hjem er røgfrit.

Jeg er fra 1967 og har været dagplejer i Børkop siden år 2000.

Jeg brænder for DAGPLEJEN, og synes det er fantastisk at være med til at give børnene en tryg hverdag. Derfor er det meget vigtigt for mig at have et godt samarbejde med jer forældre, så i altid er glade og trygge ved at aflevere jeres barn hos mig. Jeg glæder mig til at møde jer og jeres barn.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Hanne Seidenfaden
Skriv dit barn op til dagpleje