Doris Kristiansen

  • Doris Kristiansen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: DONKR@vejle.dk
    Telefon: 30545212
    Adresse: Jupitervej 12, 7080 Brejning

Jeg arbejder på at skabe en tryg og stabil hverdag for mine dagplejebørn. Jeg synes, det er vigtigt at have en god og åben dialog med forældrene omkring børnene.

Ligeledes prioriterer jeg samarbejdet med kollegaerne højt - et samarbejde, hvor vi gennem tæt sparring og løbende kontakt, kan skabe et udviklende og alderssvarende miljø, der samtidig er trygt og nærværende.
Vi bruger god tid i naturen og er generelt meget ude, uanset vejret. Vi oplever årstidernes skiften, intet undgår vores nysgerrighed, og vi deltager i arrangementer såsom bl.a. Spotlight, høstfest, børne-ol, og heldagslegestue hver 14. dag, hvor vi arbejder med pædagogiske læreplaner.
Der skal også være tid til ro og fordybelse inden døre. Vi fordyber os i tegninger, puslespil og synger meget. Læser bøger, leger med biler og dukker og Lego.
Her udfordrer jeg det enkelte barn, samt bruger børnenes ressourcer med udgangspunkt i deres forskellighed.
Leg i børnehøjde : børnene er i centrum - legen og aktiviteterne er aldersrelaterede, og der er plads til leg, læring og begejstring. Her har jeg fokus på den inkluderende tilgang i forhold til de relationer børnene indgår sammen med andre børn og voksne

Jeg har været kommunal dagplejer i 25 år, og er meget glad for mit arbejde

Mit hjem er røgfrit og jeg har ingen husdyr. Mine 2 børn er flyttet hjemmefra, jeg har 2 svigerbørn og 5 dejlige børnebørn.  

Tilknytning

Dagplejepædagog: Hanne Seidenfaden
Skriv dit barn op til dagpleje