Conny Knudsen

  • Conny Knudsen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: cobkn@vejle.dk
    Telefon: 30542867
    Adresse: Hørvænget 31, 6040 Ågård

Jeg arbejder på at give børnene - både de som kommer hver dag og de som besøger os engang imellem som gæstebørn - nogle forudsigelige og trygge ramme i et godt og åbent samarbejde med forældrene. Jeg modtager dem alle med åbne arme i børnehøjde og med et smil.

Mine tanker omkring børnene er, at hvert barn skal ses som et unikt væsen og et individ med talenter og evner som konstant udvikler sig ved at blive støttet i det de kan. Og vejledes i en positiv og anerkendende ånd, i det som de ikke lige mestrer endnu. På den måde vokser selvtilliden og selvværdet.

Jeg støtter barnet til at blive selvstændig, selvhjulpen og at blive sociale mennesker med lyst og nysgerrighed til at gå på oplevelse ud i verden. Jeg vil gerne lære børnene at respektere verden omkring os, både andre mennesker, naturen og miljøet. Det er vigtigere for mig at fortælle hvad man må og kan gøre, end at fortælle hvad man ikke må eller ikke skal gøre.

Jeg har været dagplejer siden 1985 . Jeg bor sammen med min mand Leif og vi har en voksen søn og to børnebørn . Jeg har taget en pædagogisk grunduddannelse og diverse kurser og uddannelse indenfor Dagplejen .

Vores hverdag: Jeg laver en plan for ugen, men den er ikke mere fast end den kan ændres. Somme tider er der en regnorm i haven, som skal studeres nærmere også selvom der stod noget andet på planen . Vi er ude næsten hver dag og bruger både skoven og haven som vores legeplads. Her oplever vi årstidernes skiften, og får udfordret motorikken og sanserne . Vi læser, synger, følger traditioner og højtiderne, laver mad, høster grønsager, frugt og bær i haven og meget andet.

Se årsplan Haver til maver 2015 her

Tilknytning

Dagplejepædagog: Annette Andersen
Skriv dit barn op til dagpleje