Conny Andersen

  • Conny Andersen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: cofan@vejle.dk
    Telefon: 30545055
    Adresse: Kirkevej 16, 6040 Egtved

Det jeg elsker mest ved mit job, er, at vi har god tid til at fordybe os i de små ting, - møde børnene der hvor de er, at skabe plads og ro til, at de kan udvikle sig og føle sig trygge.

I dagplejen arbejder vi med ICDP, som er anerkendende pædagogik. Vi øver os i at blive gode til at være sammen med andre, - at være gode ved hinanden. Jeg sætter det nære miljø og hjemmelivet højt og er ikke synlig i bybilledet dagligt.

Vi har rigtig gode faciliteter, - et stort legeværelse, legehuse både inde og ude samt en dejlig legeplads ude hvor vi får brændt en masse krudt af. Vi ”læser” og synger også en masse. Vi tager også ud i naturen og bruger legepladserne. En dag om ugen er vi i heldagslegestue, der lærer vi at være sammen med en større gruppe børn og flere voksne. Vi laver mange sjove ting sammen. Vi har gode legestue lokaler i Roberts Hus. 

Min dagplejepædagog er Annette Andersen. Jeg vægter et godt forældresamarbejde højt, hvor åbenhed og ærlighed er vigtige elementer. Jeg har været dagplejer siden 1985 og har taget den pædagogiske grunduddannelse.

Jeg er gift med Bent, som også er herhjemme, da han er gået på pension, så ham lærer børnene også rigtig godt at kende. Vi har 3 voksne piger, som alle er flyttet hjemmefra, og 5 dejlige børnebørn. Vi har et hjem uden røg og husdyr.

I og jeres barn skal være hjertelig velkommen!   

Kærlig Hilsen Conny

Tilknytning

Dagplejepædagog: Annette Andersen
Skriv dit barn op til dagpleje