Connie Sørensen

  • Connie Sørensen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: convs@vejle.dk
    Telefon: 30544454
    Adresse: Svendsgade 101, 7100 Vejle

Dette lægger jeg vægt på: At være professionel,imødekommende,flexible og ærlig. At alle er indkluderet fællesskabet. At være en voksen som er tilstede så de trygge rammer altid er der. Et godt forældresamarbejde som bygger på gensidig tillid for at vi i fællesskab skaber de bedste rammer for jeres børn. At det jeg leverer giver masse af succer i rygsækken. At være sammen med kollegaer både i og uden for legestuen. Et sundt og varieret kost. Deltage i de tilbud jeg får i forhold til kurser og uddannelse for hele tiden at få ny viden. Et godt samarbejde med min pædagog Heidi. N. M. Vilsbøll.

Tiltag: Jeg går i heldags legestue en gang i ugen. Små gåture, og måske finde ting så vi også kan være kreative. Lege i haven. Bruge nærområdet.bla.en tur til biblioteket. Julegudstjeneste og høstfest i Sct. Johannes kirken. Spotlight. Deltager i de tilbud vi får af institutionerne. Bla.en musikpædagog i kolonihaven.m.m.vi laver også mad og bager.

Jeg er en årgang 58 og gift med Erik årgang 57. Vi har to børn som ikke er hjemmeboende. Der er ingen husdyr og vi er ikke rygere. Jeg er rigtig glad  og rigtigt stolt over det jeg laver.

Jeg vil glæde mig til jeres besøg

Tilknytning

Dagplejepædagog: Heidi Vilsbøll
Skriv dit barn op til dagpleje