Christina Egelund Hansen

  • Christina Egelund Hansen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: chreh@vejle.dk
    Telefon: 61162364
    Adresse: Bovænget 22, 7000 Smidstrup

Jeg lægger stor vægt på, TRYGHED, ÆRLIGHED og ÅBENHED så alle kan føle sig velkommen hos mig.

Bevægelse er det gennemgående tema i hverdagen hos mig. Vi danser, hopper, gør gymnastik, løber mm. Alt sammen mens vi synger og hører musik. Jeg tror på, at har barnet styr på motorikken, lærer det bedre.

Vi er meget ude, når børnegruppen og vejret tillader det. Det kan være i ”bare” 15 min. Måsker er vi ”kun” i haven, hvor vi leger med blade, øver balance, går en tur, hvor vi studerer naturen, hopper i vandpytter eller går på besøg hos en kollega. Der er meget men kan, når man er ude.

Jeg tilrettelægger dagen efter det enkelte barns behov. Børnenes hverdag er i faste rammer og med disse føler børnene sig trygge.

Jeg prøver at være en nærværende og tydelig voksen, der viser det enkelte barn, anerkendelse, forståelse og følger barnets initiativ og sætter ord på handlingerne.

Hver Fredag er vi i legestue sammen med 4 andre dagplejere og deres børn. Her lærer børnene at være en del af en større gruppe. I legestuen laver vi forskellige aktiviteter ud fra vores læreplaner.

Jeg er årgang '80. og har været dagplejer siden sommeren 2012.

Jeg er gift med Michael og sammen har vi 3 skønne børn, Oscar fra 2004 Caroline fra 2007 og Frederikke fra 2009. Vores hjem er røgfrit, allergi-venligt og vi har ingen kæledyr.

I min fritid er jeg instruktør for et forældre-barn hold for 2-3årige, og et springhold 0.-1. klasse. Selv går jeg til fodbold, Dance fit og volly. 

 

 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Berit Kollerup Andersen
Skriv dit barn op til dagpleje